LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Beta verzija

WhatsApp testira opciju koja omogućuje brisanje poslane poruke

Jednom kada je poruka pročitana ona se više ne može niti mijenjati niti brisati, ali uređivanje je moguće do mile volje prije nego što primatelju dođe pred oči.

Jednom kada je poruka pročitana ona se više ne može niti mijenjati niti brisati, ali uređivanje je moguće do mile volje prije nego što primatelju dođe pred oči.

Koliko se samo puta dogodilo da smo nekome poslali poruku na WhatsApp i da smo sekundu kasnije odmah zažalili što smo napravili jako veliku glupost zbog toga što se u toj poruci nalazi nekakva budalaština od teksta. Ako je vjerovati glasinama koje je u svijet pustio Mashable, WhatsApp je upravo ovakvim vrstama svojih korisnika odlučio pružiti drugu šansu.

Naime, navodno je u tijeku testiranje mogućnosti brisanja, odnosno uređivanja poslanih poruka preko WhatsAppa. Naravno, jednom kada je poruka pročitana ona se više ne može niti mijenjati niti brisati, ali uređivanje je moguće do mile volje prije nego što primatelju dođe pred oči.

Ova se opcija trenutno testira u beta verzijama Androida i Appleovog iOS-a, a objavljeni screenshotovi pokazuju kako će primatelji izbrisane/uređivane poruke dobiti obavijest da je pošiljatelj mijenjao ili izbrisao poruku što možda nekima neće biti potpuna utjeha.

Osim ove opcije testira se i još jedna koja je slična Snapchatovim pričama. Umjesto samog statusa koji korisnici danas objavljuju na ovom servisu, oni će u budućnosti moći objaviti i fotografiju koju će moći uređivati, odnosno crtati po njoj, a ta će „priča“ nestati 24 sata nakon objave.

Također, testira se i treća opcija koja se odnosi na dijeljenje lokacije te će korisnici unutar grupnog razgovora moći s drugim osobama dijeliti trenutnu lokaciju na kojoj se nalaze. Nažalost, još uvijek se zna hoće li ove nove opcije biti implementirane u rad WhatsAppa.

FOTO: PIXABAY.COM