LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povećavanje mobilnosti

Urbana mladež dokazuje da besplatno putovanje svijetom nije mit

Događajem pod nazivom "How can I travel for free?" tim istraživača besplatnog putovanja besplatno će podijeliti svoja iskustva sa zainteresiranima.

Događajem pod nazivom "How can I travel for free?" tim istraživača besplatnog putovanja besplatno će podijeliti svoja iskustva sa zainteresiranima.

Čuli ste za nekog tko putuje svijetom besplatno. Radi li se o istini ili mitu? Možete li vi putovati svijetom bez novaca? Tim istraživača besplatnog putovanja predstavit će vam ideje i načine za takvu avanturu te će podijeliti svoja iskustva s vama.

Urbana mladež priprema nezaobilazan događaj ovog četvrtka, 8. prosinca od 18:30 do 20 sati. Organizira ga sa Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade u Ulici kneza Mislava 11.

Teme koje će vam prezentirati su:

  • Neformalna edukacija i putovanja; Erasmus plus projekti za mlade koje financira Europska unija: Youth exchanges & Training courses. Što je to i kako ti možeš biti dio ovih projekata?
  • Workaway.info, internetska platforma za volontiranje diljem svijeta! Smještaj i hrana u zamjenu za četiri sata volontiranja dnevno bilo gdje u svijetu!
  •  Bla bla car! Dijeljenje troškova putovanja i organiziranje povoljnog putovanja diljem svijeta!

Roberto Mesir, projektni menadžer za Erasmus projekte stiže kao gost predavač. Sve prezentacije održat će se na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, potrebno je samo potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH  dio je EVS projekta Youth mobility – Cro – EU  kojeg financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.

Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: URBANA MLADE