LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čarobna priča se nastavlja

U rujnu dolaze tri nove knjige o Harryju Potteru

Nove knjige bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika.

Nove knjige bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika.

Ove godine obožavatelji lika i djela Harryja Pottera diljem svijeta konačno su došli na svoje. Nakon 2011. godine i posljednjeg filma u kojem je sada već ne tako mali čarobnjak konačno porazio Voldemorta, njegova se priča nastavila u obliku predstave. 

Kazališni spektkl Harry Potter and the Cursed Child rasprodao se u rekordnom roku, no za većinu će sjajna utjeha biti film Čudesne zvijeri i gdje ih naći koji u hrvatska kina dolazi u studenom 2016. godine U glavnoj je ulozi jednog od najiščekivanijih hitova godine Eddie Redmayne koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harryju Potteru započela. 

Kako bi se reklo na TV reklamama: Ali to nije sve! J. K. Rowling, autorica knjiga o našem najdražem čarobnaku, iznenadila je svoje obožavatelje viješću da će 6. rujna ove godine u prodaju biti puštene tri nove e-knjige u kojima se otkrivaju iznenađenja i intrigantni detalji o životima različitih likova. Bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. 

FOTO: Pottermore

Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika (engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, nizozemski, brazilski, potrugalski i španjolski). Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide; Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists; Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies naslovi su e-knjiga koje već sada možete prednaručiti na Amazonovim stranicama, a više o njihovom sadržaju saznajte na poveznici

FOTO: FACEBOOK