LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje Urbane mladeži

Putovanje svijetom s 0 kuna i dozom talenta

Kako bi povećala razinu mobilnosti, Urbana mladež organizira susret u sklopu kojeg će otkriti kako je moguće pretvoriti hobi u besplatno putovanje. Održat će se 24. siječnja u 20 sati.

Kako bi povećala razinu mobilnosti, Urbana mladež organizira susret u sklopu kojeg će otkriti kako je moguće pretvoriti hobi u besplatno putovanje. Održat će se 24. siječnja u 20 sati.

U više ste navrata čuli da netko putuje svijetom s nula kuna, ali mislite da se radi o mitu. Kako bi vas uvjerio da je to moguće, tim istraživača udruge Urbana mladež predstavit će vam ideje i načine kako putovati besplatno te s vama podijeliti svoja iskustva.

Susret naslovljen Pretvorite svoj hobi u besplatno putovanje zakazan je za ovu srijedu, 24. siječnja u 20 sati, a Funk bar u Tkalčićevoj 52 mjesto je njegova održavanja. Bit ćete iznenađeni koliko ljudi zapravo putuje i financira putovanje svojim hobijima. Plesanje, sviranje instrumenata, pjevanje – to su vrlo poznate ulične umjetnosti koje se itekako mogu iskoristiti. Što je s izradom narukvica, ogrlica, izradi sam umjetnosti te mnogim drugim zanatima? Pridružite se prezentaciji kako biste saznali koje sve opcije imate i kako ih najbolje možete iskoristiti. Čut ćete ponešto i o autostopiranju kao jednom od segmenata ovakve avanture.

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali je potrebno potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika dostupnog na poveznici.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH dio je EVS projekta Youth mobility – Cro – EU koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Više informacija nalazi se na poveznici.

FOTO: FLICKR