LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društvene mreže

Ponovni uspon Snapchata: u planu je unaprjeđenje sadržaja

Poznata aplikacija Snapchat, nakon brojnih problema, ponovno napreduje.

Poznata aplikacija Snapchat, nakon brojnih problema, ponovno napreduje.

Nakon što je društvena mreža Snapchat u posljednje vrijeme doživjela ozbiljne probleme tijekom kojih je zaustavljen rast prihoda, pojavile su se nesuglasice oko oglašavanja, a neki radnici su i otpušteni, aplikacija napokon može ponovno napredovati, piše Zimo.hr.
 

Aplikacija ostvaruje svoj puni potencijal


Šokantan TikTok incident: učenici u osnovnoj školi ismijavali profesore uznemirujućim videima


Evan Spiegel, osnivač društvene mreže Snapchat, u svom daljnjem radu planira unaprijediti sadržaj aplikacije povezivanjem različitih vrsta projekata s ciljem povećanja broja korisnika i poboljšanjem kvalitete oglašavanja.

Tim promjenama planira održati i povećati financijsku stabilnost Snapchata, kako bi što prije mogao uvesti nove proizvode. Glavni cilj su mu AI naočale koje će nadvladati ograničenja pametnih telefona i korisnicima omogućiti puno bolje iskustvo korištenja. Virtualne naočale bi također trebale pridonijeti popularnosti aplikacije i financijskom napretku.
 

Velika popularnost među tinejdžerima


Iako u današnjem svijetu postoji velika konkurentnost među svim društvenim mrežama, Snapchat i dalje drži visoku poziciju na ljestvici popularnosti.

Gimnazijalac podijelio dilemu oko upisa fakulteta, razvila se živa rasprava na društvenim mrežama


Prisjetimo se, Snapchat je društvena mreža koja danas broji više od milijardi korisnika diljem svijeta, a posebno je popularna među tinejdžerima koji aplikaciju često koriste za komunikaciju s prijateljima i fotografiranje.

 

Na društvenim mrežama širi se novi virus: Dovoljno je samo unošenje korisničke lozinke


IZVOR: NAZIV STRANICE: ZIMO
FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA