LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društvene mreže

Ponovni uspon Snapchata: u planu je unaprjeđenje sadržaja

Poznata aplikacija Snapchat, nakon brojnih problema, ponovno napreduje.

Poznata aplikacija Snapchat, nakon brojnih problema, ponovno napreduje.

Nakon što je društvena mreža Snapchat u posljednje vrijeme doživjela ozbiljne probleme tijekom kojih je zaustavljen rast prihoda, pojavile su se nesuglasice oko oglašavanja, a neki radnici su i otpušteni, aplikacija napokon može ponovno napredovati, piše Zimo.hr.
 

Aplikacija ostvaruje svoj puni potencijal


Evan Spiegel, osnivač društvene mreže Snapchat, u svom daljnjem radu planira unaprijediti sadržaj aplikacije povezivanjem različitih vrsta projekata s ciljem povećanja broja korisnika i poboljšanjem kvalitete oglašavanja.

Tim promjenama planira održati i povećati financijsku stabilnost Snapchata, kako bi što prije mogao uvesti nove proizvode. Glavni cilj su mu AI naočale koje će nadvladati ograničenja pametnih telefona i korisnicima omogućiti puno bolje iskustvo korištenja. Virtualne naočale bi također trebale pridonijeti popularnosti aplikacije i financijskom napretku.
 

Velika popularnost među tinejdžerima


Iako u današnjem svijetu postoji velika konkurentnost među svim društvenim mrežama, Snapchat i dalje drži visoku poziciju na ljestvici popularnosti.

Prisjetimo se, Snapchat je društvena mreža koja danas broji više od milijardi korisnika diljem svijeta, a posebno je popularna među tinejdžerima koji aplikaciju često koriste za komunikaciju s prijateljima i fotografiranje.

 

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA