LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Potvrda računa

Meta Verified: Facebook i Instagram uvode sustav pretplata

Pretplata je namijenjena korisnicima starijim od 18 godina, ali se ne odnosi na račune kompanija.

Pretplata je namijenjena korisnicima starijim od 18 godina, ali se ne odnosi na račune kompanija.

Mark Zuckerberg, vlasnike Mete, kompanije u čijem se sastavu nalaze Facebook i Instagram, najavio je uvođenje mjesečne pretplate na spomenutim društvenim mrežama. 

Pretplata će iznositi 11,99 dolara, a opcija će korisnicima omogućiti potvrdu računa. Nova opcija nosi naziv Meta Verified i slična je sustavu koji je Elon Musk uveo na Twitteru, s uslugama provjere identiteta i s prednostima kao što je izravan pristup korisničkoj službi, prenosi Poslovni.hr

Zamisao je bila poboljšati vjerodostojnost i sigurnost naših usluga – rekao je Zuckerberg u poruci na Instagramu i na Facebooku.

Pretplatnici će na Facebooku i na Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet provjeren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost – objasnio je glasnogovornik Mete.

Pretplata je namijenjena korisnicima starijim od 18 godina, ali se ne odnosi na račune kompanija. Ranije navedena cijena odnosi se na korisnike koji mrežama pristupaju internetskim putem. S druge strane, pretplata od 14,99 dolara na mjesec naplaćivat će se korisnicima iOS i Android uređaja.
FOTO: PIXABAY