LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NE VIDI PROBLEM U ODABIRU ODJEĆE

Majka doživjela histerični napad zbog izbora odjeće kćeri školarke, mnogi ipak kažu da je tinejdžerica u pravu

Djevojka je rekla da ne vidi problem u odabiru svoje odjeće te se pokušala obraniti time da je njen izbor u redu jer njime nikoga ne ozljeđuje, međutim njena majka je nastavila s komentarima.

Djevojka je rekla da ne vidi problem u odabiru svoje odjeće te se pokušala obraniti time da je njen izbor u redu jer njime nikoga ne ozljeđuje, međutim njena majka je nastavila s komentarima.

Da se tinejdžeri ne slažu s roditeljima nije novost, međutim, ako je suditi prema videu jedne TikTokerice, roditelji su također ti koji znaju pretjerati. Naime, jedna tinejdžerica je objavila video verbalnog ispada njene majke, a video je pogledan više od 2 milijuna puta.
Mama se ljuti na mene zato što nosim mušku odjeću. Nije mi čak mogla niti dati pravi odgovor zašto se ljuti, stoji u opisu videa koji traje 57 sekundi, a kroz koji je vrlo očito da se njezina mama ne slaže s njezinim stilom oblačenja, piše Teen385.
@freeshavacado61 Mom got mad at me for wearing guys clothing :( She couldnt even give me a real answer why she was mad🤷‍♀️#oof #wtf #bruhmoment ♬ original sound - IfuckingloveSaltedPretzels
Nosiš tatinu odjeću koja ti uopće ne pristaje, izgledaš kao beskućnik, vikala je mama.

Djevojka je rekla da ne vidi problem u odabiru svoje odjeće te se pokušala obraniti time da je njen izbor u redu jer njime nikoga ne ozljeđuje, međutim njena majka je nastavila s komentarima,

Kasnije je ova tinejdžerica objavila još jedan video u kojem je otkrila da je u trenutku snimanja nosila hlače i košulju, a incident je čini se povezan s time što je djevojka preuzela odjeću od oca koje se on pokušao riješiti. Kako je objasnila, ona voli vrećastu odjeću i u tome se osjeća udobno.
@freeshavacado61 Bros I just gotta say you do u man, do what YOU feel comfy in and do what makes you happy, don’t listen to the haters. Also sorry if i talk way too fast for you guys, I talk fast when I’m nervous #youdoyou #americaneagle #dontworryaboutit ♬ original sound - IfuckingloveSaltedPretzels
Mnogi komentatori su bili na strani tinedjžerice te istaknuli kako smatraju da je njena mama pretjerala te da su ovo situacije u kojima bi roditelji trebali podržavati svoju djecu.
 
FOTO: TIKTOK SCREENSHOOT