LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Skandal u susjednoj Srbiji

Kontroverznom srpskom YouTuberu ugašen kanal s dva milijuna pratitelja

Bogdanu Iliću, poznatijem pod nadimkom Baka Prase, jučer je obrisan YouTube kanal s više od dva milijuna pratitelja.

Bogdanu Iliću, poznatijem pod nadimkom Baka Prase, jučer je obrisan YouTube kanal s više od dva milijuna pratitelja.

Posljednjih tjedana većinu medijskih naslova u susjednoj Srbiji puni 25-godišnji YouTuber Bogdan Ilić, poznatiji pod pseudonimom Baka Prase. Svojevremeno, Ilić je bio najpopularnije YouTube lice u regiji, a na svom kanalu je sakupio vrtoglavih dva milijuna pratitelja. No, valja naglasiti kako je Baka Prase svoju popularnost stekao na podosta kontroverzne načine, kroz učestalo vrijeđanje i prozivanje svojih kolega.

U najnovijem incidentu, Ilić se sukobio s tamošnjim medijima te je ušao u javne prepirke sa Željkom Mitrovićem, inače vlasnikom Pink televizije. Kao produkt sukoba, proizašlo je brisanje YouTube kanala Baka Prase.

Zbogom Baka Prase YouTube kanal. Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije četiri, pet godina. Ne može jadniji potez od toga. - napisao je Ilić jučer na Instagram profilu, a citat je prenio RTL.

Novi komentar od Bake Praseta stigao je i danas, a kako i sam kaže, nema namjeru otvariti novi kanal.

Dosta vas mi govori da napravim novi kanal...Ne mogu! Želim se boriti za ovih šest godina rada, truda i uspomena. Ovo je možda i posljednje zbogom. - prokomentirao je Bogdan Ilić.

FOTO: PIXABAY.COM