LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YouTube oglašavanje

Google predstavio oglašavanja u regiji

Oglasi prije videa na Youtubeu predstavljeni su i za našu regiju.

Oglasi prije videa na Youtubeu predstavljeni su i za našu regiju.

Pre-roll oglašavanja na Youtubeu ovaj su tjedan predstavljena za našu regiju, uključujući Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju. Tu su i video oglasi čije je preporučeno trajanje 30 sekundi, ali će nakon nekoliko sekundi korisnik moći preskočiti oglas (Skip ad). Oglasi će reklamirati većinu regionalnih kompanija koje već punom parom rade na reklamnim kampanjama. 

Ovakva vrsta oglasa neće stati samo na računalima, već će se oglasi pojavljivati i pri pristupanju Youtubeu na mobilnim uređajima. Osim što će se video oglasi automatski pokrenuti pri pristupanju drugim videima, oglasima će se moći pristupiti i unutar rezultata pretraživaja Youtubea, jer se stavljaju na Youtube poput svakog drugog videa.
Ujedno, tvrtka će imati pristup informacijama o uspješnosti svoje kampanje, a Youtube će do kraja tjedna predstaviti i istraživanje o vlastitoj popularnosti u regiji. Najavljen je i Youtube partner program, što znači da će autori na Youtubeu zarađivati na prikazivanju određenih oglasa prije vlastitog videa.

FOTO: WIKIPEDIA