LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
božićni klasik

Glumac koji je dao život glavnom liku omiljenog božićnog filma dobio svoju zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih

Jedan od najpopularnijih božićnih filmova „Sam u kući“ i dan danas je jednako obožavan kao i 1990. godine kada je prvi puta prikazan.

Jedan od najpopularnijih božićnih filmova „Sam u kući“ i dan danas je jednako obožavan kao i 1990. godine kada je prvi puta prikazan.

Vrijeme je božićnih filmova, a glavni lik baš onog božićnog filma koji je svake godine glavni dio blagdanskog programa na televiziji, dobio je posebnu počast. Macaulay Culkin kojeg svi znamo kao osmogodišnjeg Kevina McCallistera u božićnom klasiku „Sam u kući“, dobio je vlastitu zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih, prenosi Hina.
 

Uvijek dirljiv susret


Svečana ceremonija održana je u petak, 1. prosinca 2023. Posebno dirljiv, skoro kao u filmu, bio je ponovni susret Kevina odnosno Macaulaya i njegove „lažne mame", Catherine O'Hare.
 

„Zaslužuješ svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. I hvala ti što si uključio mene, svoju lažnu mamu, koja te ostavila samog kod kuće, ne jednom, nego dva puta, da sudjelujem u ovoj sretnoj prigodi. Ponosna sam na tebe", rekla je O'Hara, prenosi Hina.

 

VEZANO: Donosimo vam 7 najboljih filmova koje morate pogledati ovog Božića



Culkinu se pridružila i njegova zaručnica, glumica Brenda Song i njihova dva mala sina, što ga je učinilo posebno ponosnim.

Jedan od najpopularnijih božićnih filmova „Sam u kući“ i dan danas je jednako obožavan kao i 1990. godine kada je prvi puta prikazan. Božićni ugođaj jednostavno više nije potpun bez ovog legendarnog filma.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA