LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
“30 under 30” lista 2016. godine

Forbesova lista najuspješnijih mladih poduzetnika, zvijezda i pokretača promjena u svijetu

Forbes je napravio listu najboljih mladih poduzetnika, inovatora i zvijezda 2016. godine pod nazivom "30 under 30".

Forbes je napravio listu najboljih mladih poduzetnika, inovatora i zvijezda 2016. godine pod nazivom "30 under 30".

Biti mlađi od 30 godina i biti uspješan? U današnje vrijeme to je itekako moguće. Od više od 15 tisuća najboljih od najboljih, Forbes je napravio listu od 600 žena i muškaraca koji su se našli na listi 30 under 30.

Tako su se na ovogodišnjoj listi našli NBA prvak Stephen Curry, vodeći čovjek najnovijeg Star Wars filma, John Boyega, plus size supermodel Ashley Graham i YouTube gamer CaptainSparklez (Jordan Maron). 

Ostali su također superzvijezde u svojim područjima, tako Jeroen Cappaert iz tvrtke Spire Global šalje nano satelite u svemir da sluša svjetske oceane kako bi mogao pratiti dostave, vrijeme i pirate. 

Svi oni najbolji mladi do 30 godina izabrani su u zasebnim kategorijama, pa tako imamo najbolje mlade iz sporta, glazbe, umjetnosti, obrazovanja, zabave, medija i ostalog. Sve izabrane možete vidjeti ovdje

U brojkama, od 600 izabranih, njih 64% želi promijeniti svijet, 50% njih nema studentski kredit, 69% njih ima fakultetsku diplomu, a na prvom mjestu uređaja bez kojih ne mogu je iPhone.

U videu koji slijedi, možete sami vidjeti što neki od njih kažu, što zapravo uspjeh znači za njih i koja je tajna uspjeha:

Izvor: YouTube

FOTO: JEBBIT