LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna platforma

Europass sada izgleda potpuno drugačije; nudi i nove mogućnosti!

Jedna od najpopularnijih besplatnih platformi za izradu životopisa sada ima novi izgled i nudi nove mogućnosti.

Jedna od najpopularnijih besplatnih platformi za izradu životopisa sada ima novi izgled i nudi nove mogućnosti.

Prije četiri dana Europass platforma, besplatni online alat za izradu životopisa, osvanula je u sasvim novom ruhu, a istog dana svoj je životopis izradilo 13 600 ljudi, prenosi Hina.

Nova Europass platforma podrazumijeva mogućnost izrade vlastitog Europass profila, omogućava izradu i uređivanje životopisa, motivacijskih pisama i prijava za posao, dijeljenje profila s poslodavcima, obrazovnim ustanovama ili karijernim savjetnicima, pretraživanje informativnih članaka o obrazovanju, osposobljavanju i volontiranju, planiranju karijere i radu u inozemstvu.

Također, omogućeno je jednostavno pretraživanje različitih mogućnosti za učenje ili zaposlenje širom Europe, dobivanje personaliziranih prijedloga obrazovnih programa ili poslova u skladu s profilom i interesima.

FOTO: Europass / Screenshot

– Novi Europass je alat koji vam može pomoći u planiranju sljedećega koraka u karijeri. Ako se ne možete odlučiti između raznovrsnih mogućnosti koje se nude, Europass će vam ponuditi tečajeve i poslove prema vašem profilu i koji bi vam mogli odgovarati. Ova platforma je najbolji alat za upravljanje vlastitom karijerom tijekom cijeloga života. – rekao je potpredsjednik Europske komisije za zaštitu europskoga načina života Margaritis Schinas.

FOTO: PIXABAY