LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novinarska akademija

Utjecaj nezaposlenosti na mentalno zdravlje tema je sljedeće edukacije u sklopu projekta SIMS

Na sljedećoj će se edukaciji sudionici projekta SIMS – studenti diplomskog studija novinarstva, upoznati s utjecajem nezaposlenosti na mentalno zdravlje mladih.

Na sljedećoj će se edukaciji sudionici projekta SIMS – studenti diplomskog studija novinarstva, upoznati s utjecajem nezaposlenosti na mentalno zdravlje mladih.

Druga Novinarska akademija, aktivnost projekta SIMS – Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, kojom se jačaju novinarske kompetencije studenata diplomskog studija novinarstva, u tijeku je.

U utorak, 30. studenog, održat će se treća edukacija u ovom ciklusu Novinarske akademije pod nazivom Utjecaj nezaposlenosti na mentalno zdravlje mladih

Edukaciju će voditi Ivana Maslov, diplomirana psihologinja s bogatim iskustvom u radu s mladima te radu u ljudskim resursima. Sudionike će kroz cjelodnevnu edukaciju upoznati sa psihološkim aspektom socijalne isključenosti kako bi oni, prilikom pisanja novinarskih tekstova, imali i stručnu podlogu za što kvalitetniji sadržaj o nezaposlenim mladima. 

Cilj je ove edukacije, pa tako i ostalih edukacija koje su se održale, odnosno koje će se održati u sklopu projekta, osposobiti mlade novinare, studente diplomskog studija novinarstva i sudionike projekta SIMS za kvalitetno i inkluzivno medijsko izvještavanje o socijalno ranjivim skupinama

Detaljne informacije o projektu SIMS - Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr dostupne su na službenoj stranici projekta

Članak je nastao u sklopu projekta SIMS – Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, koji udruga Centar za razvoj mladih provodi u partnerstvu s udrugom Pragma, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Dodijeljeno mu je ukupno 1 400 000 kuna.
 
Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Centra za razvoj mladih.
FOTO: UNSPLASH