LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt SIMS

Novinarska akademija: Studenti novinarstva bavit će se utjecajem nezaposlenosti na mentalno zdravlje

Na sljedećoj će se edukaciji sudionici projekta SIMS – studenti diplomskog studija novinarstva, upoznati s utjecajem nezaposlenosti na mentalno zdravlje mladih.

Na sljedećoj će se edukaciji sudionici projekta SIMS – studenti diplomskog studija novinarstva, upoznati s utjecajem nezaposlenosti na mentalno zdravlje mladih.

Prva Novinarska akademija, aktivnost projekta SIMS – Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, kojom se jačaju novinarske kompetencije studenata diplomskog studija novinarstva, bliži se kraju.

U utorak, 27. srpnja, održat će se deseta i posljednja edukacija u ovom ciklusu Novinarske akademije pod nazivom Utjecaj nezaposlenosti na mentalno zdravlje mladih

Edukaciju će voditi Ivana Maslov, diplomirana psihologinja s bogatim iskustvom rada s mladima i rada u ljudskim resursima. Sudionike će kroz cjelodnevnu edukaciju upoznati sa psihološkim aspektom socijalne isključenosti kako bi oni, prilikom pisanja novinarskih tekstova, imali i stručnu podlogu za što kvalitetniji sadržaj o nezaposlenim mladima. 

Cilj je ove edukacije, pa tako i ostalih održanih edukacija, osposobiti mlade novinare, studente diplomskog studija novinarstva i sudionike projekta SIMS za kvalitetno i inkluzivno medijsko izvještavanje o socijalno ranjivim skupinama

Detaljne informacije o projektu SIMS - Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr te o svim do sada održanim radionicama dostupne su na službenoj stranici projekta

Članak je nastao u sklopu projekta SIMS – Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, koji udruga Centar za razvoj mladih provodi u partnerstvu s udrugom Pragma, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Dodijeljeno mu je ukupno 1 400 000 kuna.
 
Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Centra za razvoj mladih.
FOTO: CENTAR ZA RAZVOJ MLADIH