LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

Studentski.hr upalio 5 svjećica na torti

Danas središnji studentski portal slavi svoj 5. rođendan prisjećajući se uspjeha postignutih suradnjom preko 500 volontera i otvarajući vrata novim generacijama željnima prakse.

Danas središnji studentski portal slavi svoj 5. rođendan prisjećajući se uspjeha postignutih suradnjom preko 500 volontera i otvarajući vrata novim generacijama željnima prakse.

I dok u Hrvatskoj postoji više od 50 000 udruga, puno je manje onih koji se mogu pohvaliti velikim brojkama i velikim projektima kao što to može Studentski informativni kutak, pokrenut 2012. godine Na današnji dan, 25. rujna 2013. godine, rođen je njegov najveći i najdugotrajniji projekt – Studentski.hr, portal koji svakodnevno isporučuje svježe i provjerene vijesti relevantne publici željnoj informacije.

Sa svojih 5 svjećica na torti središnji studentski portal ponosno stoji iza napornog rada na rješavanju problema studenata i mladih u Hrvatskoj – nedostatka pravovremene i pravovaljane informacije, a istovremeno i manjka platformi za stjecanje praktičnih vještina ključnih za konkuretnost na tržištu rada. Na zadatku, koji SIK dijeli sa svim nevladinim organizacijama, da detektira društvene potrebe, otkriva nove metode njihova rješavanja te im na koncu pribjegava, pokazuje samo najbolje rezultate.

Što li bolje potvrđuje taj uspjeh od brojke od preko 500 volontera koji su brusili svoja neformalna specifična znanja i vještine radom u jednom od timova Studentskog.hr – kao novinari, lektori, administratori, community manageri, suradnici u marketingu, odnosima s javnošću, upravljanju ljudskim potencijalima, društvenoj suradnji, a od kojih mnogi danas provode dane na željenim radnim mjestima, u željenim radnim uvjetima?! Prirodamo li tome činjenicu da je jedini studentski portal sa svojom mobilnom aplikacijom, niz nagrada i priznanja, nema sumnje da ga očekuje dugi vijek i mnogo rođendanskih slavlja.

Vodstvo SIK-a, svjesno da je formalno obrazovanje važno, ali nipošto ne i dovoljno, i ove jeseni otvara vrata novim suradnicima koji će nastaviti kreirati sadržaj ovoga medija i isporučivati ga široj javnosti, a koji će se istovremeno radom na istom i sami profesionalno razvijati. Informacije o otvorenim pozicijama i zadacima nalaze se na stranici Studentski.hr/tebe-tražimo.

FOTO: PINTEREST