LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

3 ideje kako obilježiti Dan prvih ljubavi

Ideja za obilježavanje Dana prvih ljubavi realizirana je 2015. godine. Od tada je 18. rujna rezerviran za prve ljubavi i sve što s njima dolazi.

Ideja za obilježavanje Dana prvih ljubavi realizirana je 2015. godine. Od tada je 18. rujna rezerviran za prve ljubavi i sve što s njima dolazi.

Prva je ljubav došla tiho nezvana, sama... opjevao je Balašević u čijim ritmovima danas obilježavamo Dan prvih ljubavi. Bila prva ljubav dobro ili loše iskustvo, svi je pamtimo, a sada je pravi trenutak za prisjetiti je se.

– Ljubav liječi ljude i one koji je daju i one koji je primaju.  – dr. Karl Menninger

Danas se prisjećamo prvih leptirića u trbuhu, prvih spojeva, prvih poljubaca, prvog volim te. Za neke ovi će događaji biti neko maglovito sjećanje, za druge svježe rane, dok neki još uvijek svoju prvu ljubav čvrsto drže kraj sebe.

– Ne postoji vrijeme ili mjesto za pravu ljubav. Ona se dešava slučajno, u otkucaju srca, u jednom bljeskovitom pulsirajućem momentu. – Sarah Dessen

Ideja za obilježavanje Dana prvih ljubavi realizirana je 2015. godine. Od tada je 18. rujna rezerviran za prve ljubavi i sve što s njima dolazi. Riječ je o 24 sata u godini stvorenih za šetnju ulicom uspomena i oživljavanje svega lijepog što nas veže uz ljubav. Ako se pitate kako obilježiti ovaj dan, a da ne uključuje javljanje prvoj ljubavi, donosimo vam 3 prijedloga


Vraćanje u prošlost

Ako tražite vrijeme kad zaviriti u stare albume ili pak dnevnike odgovor je – sada. Kako bolje oživjeti sjećanja nego slikama ili vlastitim doživljajima. Takav vremeplov može nam pomoći uvidjeti napredak na nama samima, ali i našim odnosima. A osim toga može nam pomoći da više cijenimo sadašnju ljubavnu vezu.


Romantični filmovi

Teško da bilo kada možemo pogriješiti s dobrim ljubićem, no za ovu posebnu prigodu spremili smo vam top 6 filmova o prvoj ljubavi koje možete pogledati: Prljavi ples (1987), Šetnja za pamćenje (2002), Kraljevstvo izlazećeg mjeseca (2012), Briljantin (1978), Moja djevojka (1991), 10 razloga zašto te mrzim (1999).
 

Playlista

Sastaviti dobru ljubavnu playlistu u čast svim bivšim, budućim i sadašnjim ljubavima dobar je način prisjetiti se svih lijepih događaja koje vežemo uz glazbu. Predlažemo da se na vašoj listi pronađu i sljedećih 6 hitova: Celine Dion – The Power of Love, Foreigner – Waiting for a Girl Like You, Bee Gees – How Deep Is Your Love, Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You, Aretha Franklin – I Say a Little Prayer, Marvin Gaye & Tammi Terrell – Ain't No Mountain High Enough.

FOTO: PIXABAY