LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

10 lijenih hitova idealnih za proslavu dana tijekom kojega opravdano smijemo biti lijeni

Donosimo vam 10 pjesma uz koje možete ljenčariti dobar dio dana.

Donosimo vam 10 pjesma uz koje možete ljenčariti dobar dio dana.

Svi znamo kako je naporan rad iznimno važan za ostvarivanje naših snova i ambicija. No, nikako ne treba podcijeniti važnost odmora i ljenčarenja. Ljenčarenje pruža našem tijelu priliku da obnovi svoje zalihe energije, a mozgu da se opusti i priđe problemima koji nas muče iz nekog drugog, možda i kreativnijeg kuta.

Upravo danas je savršen dan za testiranje te hipoteze. Naime, danas je Lazy day, dan kao stvoren za uživanje u ljenčarenju i gubljenju vremena bez ikakve grižnje savjesti. Mi vam donosimo deset pjesama koje će poslužiti kao savršeni soundtrack za lijeni dan po vašoj mjeri.

1. Bruno Mars – Lazy song

Nijedna lazy playlista ne može izostaviti tu ultimativnu himnu ljenčarenja majstora zaraznih melodija.
 



2. Surfaces – Lazy

Spoj jazza, soula, popa, reggaea i calypsa tog mladog teksaškog dua, stvoren je za ljenčarenje u vruće ljetno popodne.
 



3. Enya – Lazy

Ako niste upoznati s radom te dugovječne irske kantautorice, zaista je vrijeme da se upoznate. Pridjevi koji se mogu povezati s njezinom glazbom su prozračno, eteralno i jednostavno predivno. Poslušajte i prepustite se glazbenom putovanju na koje će vas Enya odvesti.
 



4. Santo & Johnny – Lazy Day

Rock and roll instrumentalni duo iz Brooklyna odvest će vas svojim gitarama na pusti tropski otok gdje nećete imati apsolutno nikakvih briga.
 



5. Otis Redding – (Sittin' on) The Dock Of The Bay

Sjedenje na molu i gledanje raznih brodica kako uplovljavaju i isplovljavaju prava je definicija prekrasnog lijenog dana. Kada prekrasnu melodiju spojite s divnim i bogatim glasom Otisa Reddinga, imate formulu za bezvremenski klasik poput te pjesme.
 



6. X-Press 2 Ft. David Byrne – Lazy

David Byrne, legenda novog vala i kreativna snaga Talking Headsa, udružio je snage s britanskim elektroničkim duom u toj odi lijenosti.




7. Robbie Williams - Lazy Days

Čini se kako je i Robbie Williams shvatio važnost povremenog ljenčarenja i povlačenja od užurbanosti života.
 



8. Morrissey - Spent the Day in Bed

Morrissey, kralj melankolije, odlučio je posvetiti pjesmu ostajanju u krevetu nakon što vas vijesti, društvene mreže i život općenito preopterete negativnošću.
 



9. Deep Purple – Lazy

Legendarni Deep Purple s još jednom virtuoznom izvedbom.



10. Oasis - The Importance Of Being Idle

Moramo li zaista provesti život trčeći za novcem i uspjehom na poslu koji nas ne ispunjava? Upravo to pitaju se braća Gallagher u ovoj pjesmi.


FOTO: PIXABAY