LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

Danas slavimo Međunarodni dan mladih koji imaju ključnu ulogu u društvu

Ovo je vaš dan da uživate u slobodi, istražite nove interese ili se jednostavno zabavite s prijateljima.

Ovo je vaš dan da uživate u slobodi, istražite nove interese ili se jednostavno zabavite s prijateljima.

Danas, 12. kolovoza, slavimo Međunarodni dan mladih – dan posvećen svima onima koji su mladi, ili se barem tako osjećaju! Ovaj dan, čije su obilježavanje pokrenuli Ujedinjeni narodi 1999. godine, podsjeća nas na važnost mladih u društvu i njihove neprocjenjive doprinose u oblikovanju budućnosti.

Kako bismo ovaj dan učinili posebnim, nije dovoljno samo govoriti o mladima – vrijeme je da ih slavimo na najzabavniji mogući način. Pa zašto ga ne biste iskoristili kao savršen izgovor za nešto novo, nešto hrabro ili čak pomalo ludo?


Svjetski je dan humanosti: sjećanje na humanitarce stradale u bombaškom napadu u Bagdadu


Ovo je vaš dan da uživate u slobodi, istražite nove interese ili se jednostavno zabavite s prijateljima. Organizirajte spontani piknik u parku, osmislite zabavu kod kuće, organizirajte izlazak na vaše omiljeno mjesto za provode ili iskoristite dan radeći nešto kreativno, uživajući u vlastitim hobijima. Bez obzira na to što odaberete, neka to bude s puno smijeha, glazbe i veselja.

A za one koji su možda već prešli onu mladu dobnu granicu, ovo je savršena prilika da se prisjete svojih mladenačkih dana. Možda je vrijeme da oživite neki stari hobi, zaplešete uz hitove iz mladosti ili se jednostavno prisjetite svih ludih avantura koje ste proživjeli.

Međunarodni je dan mačaka, donosimo nekoliko zanimljivih činjenica


Međunarodni dan mladih nije samo prilika za zabavu – to je i podsjetnik da mladi imaju ključnu ulogu u društvu. Njihove ideje, energija i strast pokretačka su snaga za promjene i inovacije. Zato, danas pružimo podršku mladima, slušajmo njihove ideje i potaknimo ih da ostvare svoje snove.

Portal Studentski.hr čestita vam Međunarodni dan mladih te poručuje da će i dalje biti vaš vjerni saveznik u informiranju, podršci i promicanju mladenačkog entuzijazma, kreativnosti i hrabrosti. Nastavit ćemo pratiti vaše korake, nastojat ćemo vas i dalje svakodnevno inspirirati i zajedno s vama graditi bolju budućnost!

Danas se slavi Međunarodni dan piva. Jeste li znali ove činjenice o omiljenom piću mnogima?


Sretan vam Međunarodni dan mladih! Učinite ga nezaboravnim – mladost je dar koji se živi u svakom trenutku, a ne samo u godinama.

FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA