LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova glazbena oaza u centru grada

Zvuci klasike, džeza i rocka odjekuju predivnom prirodom parka Tuškanac

U neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom posjetitelji će uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama, a mogu i sami odvažno zasvirati pred publikom.

U neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom posjetitelji će uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama, a mogu i sami odvažno zasvirati pred publikom.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja održanog u Botaničkom vrtu, Biljke i svirke ove će godine, od 29. lipnja do 2. srpnja, u malu glazbenu oazu pretvoriti još jednu predivnu gradsku lokaciju – park Tuškanac.

Biljke i svirke tako će ponovno u neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom ugostiti klavire, violine, gitare, trube, harfe, marimbe, vibrafone i saksofone, koji će nekoliko dana svirati biljkama i slučajnim ili namjernim prolaznicima.

Posjetitelji ovog drugog interaktivnog glazbenog festivala i ovaj će put, okruženi prirodom i u ležernoj atmosferi, u večernjim satima moći uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama ili pak tijekom dana odvažno sami zasvirati pred publikom.

– Park Tuškanac idealna je lokacija za Biljke i svirke s obzirom na to da će netaknuta šuma i predivan glazbeni paviljon u duhu kasne romantike 19. stoljeća u samom centru grada zasigurno djelovati inspirativno na sve posjetitelje i glazbenike. – izjavila je organizatorica Ivana Gladović.

Također, ovogodišnje izdanje predstavit će novi program pod nazivom Obiteljski doručak na Tuškancu koji će popratiti dječji orkestri. Događanje će biti besplatno za sve posjetitelje.

Više informacija dostupno je na Facebook stranici.

FOTO: VITAMIN C