LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Vodimo vas u Studio EXIT na izvedbu „Susreta”

U suradnji sa Studiom EXIT pobjednika nagradnog natječaja vodimo na izvedbu psihološke drame o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje ne mogu pobjeći.

U suradnji sa Studiom EXIT pobjednika nagradnog natječaja vodimo na izvedbu psihološke drame o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje ne mogu pobjeći.

Ovog nas petka, 25. siječnja, od 19 sati na pozornici Studija EXIT (Gundulićeva 37/1) očekuje izvedba Susreta, autorice Nine Mitrović. A u suradnji s Kazalištem nagrađujemo jednog čitatelja dvjema ulaznicama. 

Riječ je o psihološkoj drami o dvojici ljudi suočena s prošlošću od koje ne mogu pobjeći. Govori istovremeno o ljubavi i mržnji, ali i o kajanju. U pozadini priče krije se pitanje što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju dati ljubav.

– Andrej godinama nije vidio svojeg teško bolesnog oca. Otac prezire slabiće, a sin se boji da nema dovoljno snage da se s njime suoči. Pa ipak, jedno ga poslijepodne posjeti odlučan u namjeri da dobije odgovore na pitanja koja ga progone. Na površinu izlaze obiteljske tajne i potisnute emocije. – stoji u opisu predstave.

Susret je 2009. nagrađen nagradom za dramsko djelo Marin Držić. Izveden je 2013. u sklopu festivala novog pisma LabFest u Londonu u koprodukciji Theatre 503 i Fat Git Theatre u režiji Josha Rochea. Iste je godine imao premijeru u Slovenskom narodnom gledališču Nova Gorica u Sloveniji u režiji Primoža Beblera.

Za pogledati ga besplatno večeras u Zagrebu potrebno je lajkati objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr, podijeliti ga javno na svojem profilu te ostaviti komentar s oznakom osobe koju biste poveli sa sobom i objašnjenjem zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznice. Nagradni natječaj traje do 15 sati, kada će se proglasiti dobitnik.

FOTO: LUKA PEŠUN / TEATAR EXIT