LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stand-up komedija

Vlatko Štampar zatvara Ljeto u Ludensu; studentima osiguran popust na cijenu ulaznica

Nakon predstave „Nemreš pobjeć od nedjelje”, Ljeto u Ludensu zatvara stand-up komičar Vlatko Štampar s izvedbom „Bratec je trd“.

Nakon predstave „Nemreš pobjeć od nedjelje”, Ljeto u Ludensu zatvara stand-up komičar Vlatko Štampar s izvedbom „Bratec je trd“.

Osmo izdanje Ljeta u Ludensu polako se privodi kraju. Nakon Luke Vidovića i Magic showa za cijelu obitelj, u Atriju Doma mladih gostovao je Dragan Marinković Maca sa svojim Stand Up Comedy Showom nastalim spajanjem predstava Mahalac i Đevrsim Cvijan – Macaglu, a uslijedila je i uspješnica iz produkcije Ludens teatra, nastala po tekstu Tene Štivičić – Nemreš pobjeć od nedjelje.

Pred koprivničkom je publikom posljednja izvedba u Atriju Doma mladih, a malu ljetnu scenu smijeha zatvorit će Vlatko Štampar sa stand-upom Bratec je trd koji je na rasporedu u srijedu, 25. srpnja, u 21:00.

– One-man show Bratec je trd nastao je filtriranjem najboljih i najdražih fora tokom prvih pet godina dosadašnje karijere u jednu zaokruženu cjelinu. Show traje 100-120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa, seksa. – rekao je Vlatko Štampar.

Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40 kuna, uz napomenu da program nije za mlađe od 16 godina. Studentske ulaznice po cijeni od 20 kuna, uz predočenje iksice, moguće je kupiti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih. Projekt sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 studentskih ulaznica.

Također, kao i za prethodne predstave, na ovogodišnjem Ljetu u Ludensu moguće je preuzeti Teatralku – ulaznicu dobrog srca. Ona je besplatna, a može se preuzeti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih od 19:00.

FOTO: LUDENS TEATAR