LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društveni plesovi

VIDEO: Zagrebačka senzualna verzija bachate

Roberto i Kristina iz plesnog studija Bachata Inspire snimili su prvi video kojim žele predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni.

Roberto i Kristina iz plesnog studija Bachata Inspire snimili su prvi video kojim žele predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni.

Jeste li ikada čuli za bachata ples? Ako niste, ovo je pravo vrijeme da se upoznate s njime jer na svjetskoj plesnoj sceni društvenih plesova postaje prava atrakcija. Potječe iz Dominikanske Republike, no upravo u Europi dobiva svoju senzualnu verziju i time veliki broj svojih fanova.

Kako izgledaju njegovi plesni koraci, pokazat će vam Roberto i Kristina iz plesnog studija Bachata Inspire koji svojim plesom žele predstaviti grad Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni i privući plesače diljem svijeta da dođu posjetiti glavni grad Lijepe Naše. Upravo iz ovoga razloga svoj prvi video snimili su na Zrinjevcu (Trg Nikole Šubića Zrinskog) usred dana, uz pozornost naših malih i velikih Zagrepčana.

Bachata se pleše u paru i da biste ju naučili, ne trebate nikakvo plesno predznanje, već samo entuzijazam i strast prema plesu. U Hrvatskoj već ima velik broj obožavatelja koji redovito posjećuju tečajeve i plesne partije, a sama disciplina raste iz dana u dan, pogotovo u većim gradovima Hrvatske poput Zagreba i Splita. Koliko je popularna kod nas, potvrđuje činjenica da možete naći čak pet plesnih partija tijekom tjedna u Zagrebu.

Roberto & Kristina namjeravaju sve svoje plesne video uratke snimati na poznatim lokacijama grada Zagreba te na taj način pokazati ljepotu grada i predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni. Ako ste ikada imali želju za plesom, pravo pitanje je zašto ne biste i vi zaplesali ove godine? Možda upravo bachatu?

FOTO: URBANA MLADEŽ