LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
12. Magfestival Split

Uskoro se održava MAGFestival; dijelimo ulaznice za ovotjedne koncerte!

U suradnji s Udrugom mladih glazbenika MAG čitateljima portala Studentski.hr dijelimo ulaznice za koncert MAG Papandopulijada 1 posvećen Borisu Papandopulu te za koncert nagrađivanog hrvatskog dua Dua D&B.

U suradnji s Udrugom mladih glazbenika MAG čitateljima portala Studentski.hr dijelimo ulaznice za koncert MAG Papandopulijada 1 posvećen Borisu Papandopulu te za koncert nagrađivanog hrvatskog dua Dua D&B.

Od 25. kolovoza do 5. rujna u Splitu će se održati 12. MAGfestival, međunarodni festival komorne glazbe. Festival organizira Udruga mladih akademskih glazbenika MAG, a od ove godine suorganizator je Hrvatski dom Split. Kao i prijašnjih godina, MAGfestival daje izniman doprinos promociji hrvatskog glazbenog stvaralaštva, a ove su godine mladi glazbenici pripremili pet koncerata vrhunskih domaćih i inozemnih izvođača.
 
VEZANO: Započinje 12. MAGfestival: ove godine festival posebnu pažnju pridaje opusu Borisa Papandopula uz vrhunske domaće i inozemne izvođače

U suradnji s Udrugom mladih glazbenika MAG čitateljima portala Studentski.hr dijelimo ulaznice za ovotjedne koncerte: 
  • MAG Papandopulijada 1, srijeda, 25. kolovoza, u 20 sati (Hrvatski dom Split) 
  • Duo D&B, subota, 28. kolovoza, u 20 sati (Hrvatski dom Split).
MAG Papandopulijada koncert je posvećen jednom od najvažnijih hrvatskih skladatelja Borisu Papandopulu, čiju 125. godišnjicu rođenja i 30. obljetnicu smrti obilježavamo ove godine. Program koncerta dostupan je na poveznici, a njegov će opus izvesti mladi splitski glazbenici. 

Ulaznice možete osvojiti i za koncert sjajnog, višestruko nagrađivanog hrvatskog dua D&B (Dubravka Vukalović i Bruno Vlahek), koji će izvesti raznovrstan program kojim oduševljava slušatelje u koncertnim dvoranama diljem svijeta.

Za svaki koncert dijelimo dvije ulaznice, a kako biste osvojili ulaznicu za sebe i još jednu osobu, potrebno je ostaviti komentar ispod objave ovog članka na Facebook stranici portala Studentski.hr te napisati na koji koncert želite. Igramo se do utorka, 24. kolovoza, u 18 sati, a onda nasumično biramo sretne dobitnike!
FOTO: UDRUGA MLADIH AKADEMSKIH GLAZBENIKA