LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UMJETNOST I KULTURA

U tijeku su prijave za kreativne i edukativne radionice namijenjene mladim Slavoncima

PRONI Centar za socijalno podučavanje organizira besplatne radionice za mlade iz Slavonije. Prijave su otvorene do 30. travnja 2018. godine.

PRONI Centar za socijalno podučavanje organizira besplatne radionice za mlade iz Slavonije. Prijave su otvorene do 30. travnja 2018. godine.

Pokretne slike umjetnosti i kulture naziv je hvalevrijednog projekta koji u suradnji s partnerima provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, a namijenjen je prije svega mladima u dobi od 15 do 25 godina s područja Zmajevca, Darde, Vukovara i Osijeka.

Projekt je zamišljen kao ciklus kreativnih i edukativnih radionica koje objedinjuju elemente umjetnosti i kulture. Tako će mladi imati priliku okušati se u radionicama primijenjenog dizajna, plesno-scenskim radionicama te radionicama multimedije i novinarstva na kojima će istraživati primjere uspješnih mladih ljudi koji nisu uvijek imali dobre i stabilne mogućnosti potrebne za napredak i razvoj. Upravo će njihovo osobno iskustvo, koje pokazuje kako u životu nikada ne treba odustati od svojih snova, poslužiti ostalim mladim sudionicima kao dodatna motivacija i vjetar u leđa. 

Svi zainteresirani mladi koji su spremni potaknuti pozitivnu promjenu u svom životu i žele razvijati svoje kreativne i umjetničke vještine te ekonomske potencijale mogu se prijaviti na ove zanimljive radionice ispunjavanjem prijavnog obrasca koji je potrebno dostaviti na e-mail adresu: kultura@proni.hr ili online preko linka, i to najkasnije do 30. travnja 2018. godine

Važno je napomenuti kako će prednost odabira imati mladi s manje mogućnosti, točnije nezaposleni, pripadnici nacionalnih manjina te korisnici socijalne pomoći ili socijalne skrbi. Više informacija o ovom projektu nalazi se na prijavnom obrascu. 

FOTO: PIXABAY