LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ispiti se bliže, a ti ne znaš što gledati

TV serije koje će obilježiti 2016. godinu

Što raditi kada treba učiti? Gledati serije. Što raditi kada si pogledao sve iz 2015.? Čekati ove iz 2016. Da bismo ti olakšali iščekivanje, napravili smo listu nekih serija koje će u sljedećim tjednima i mjesecima zasjati prvi put na malim ekranima.

Što raditi kada treba učiti? Gledati serije. Što raditi kada si pogledao sve iz 2015.? Čekati ove iz 2016. Da bismo ti olakšali iščekivanje, napravili smo listu nekih serija koje će u sljedećim tjednima i mjesecima zasjati prvi put na malim ekranima.

Bliži se vrijeme rokova, a ti nemaš seriju koju ćeš gledati. Ne brini! Evo u sljedećim tjednima dolaze nove potencijalno kvalitetne serije na tv-ekrane i u tvoje slobodno vrijeme. Baci oko, nadamo se da se nećeš razočarati.

LUKE CAGE

Već smo pisali o prvoj sezoni Jessice Jones u kojoj se pojavljuje Luke Cage. Međutim pojavljuje se nedovoljno da bismo ga upoznali, a dovoljno da bismo zaželjeli vidjeti njega kao glavnog lika, i eto Netflixova tvornica nam ga i donosi tijekom ove godine Držimo fige da bude na razini s Daredevilom i Jessicom Jones.

LOVE

Love je serija koju potpisuje Netflix, a izlazi 19. veljače ove godine Ova komedija koju donosi Judd Apatow okarakterizirana je kao atipična romantična priča s modernim pogledom na veze. Nama zvuči zanimljivo.

THE X-FILES

Uskoro, točnije, 24. siječnja počinje prikazivanje FOX-ove serije koja je svojevremeno bila na vrhuncu. Svi su je pratili. Snimljena su dva filma, i eto nakon 15 godina napokon dobivamo nastavak Dosje X-a. Stara ekipa je na okupu i baca se u nove pobjede.

THE DEUCE

James Franco glumi blizance u novoj seriji koja izlazi u neko vrijeme ove godine Dramska serija, koju donosi HBO, priča o životu u New Yorku tijekom razvoja porno industrije i prostitucije sedamdesetih i osamdesetih godina.

WESTWORLD

Adaptaciju istoimenog SF vesterna iz 1973. godine donosi HBO, također neodređenog datuma 2016. (pretpostavlja se u drugoj polovici). Najviše govori o filmu činjenica da ga producira ni manje ni više nego J.J. Abrams, a u njemu glumi i Anthony Hopkins.

THE NIGHT MANAGER

Travanj, BBC i AMC nam donose takvu savršenu kombinaciju da znamo da nećemo biti mirni dok je ne pogledamo. Što biste rekli da vam kažemo da su se Dr. House i Loki udružili? Predivan smak svijeta. Hugh Laurie je dobrodošao lik u ovom špijunskom trileru, dok Tom Hiddleston parira u glavnoj ulozi.

LEGENDS OF TOMORROW

CW, 21. siječnja izbacuje najveći mash-up likova iz različitih popularnih serija tipa Arrow ili The Flash. Najbolje možete zaključiti gledanjem trailera.

ANGIE TRIBECA

17. siječnja stiže serija na TBS, a potpisuju je Nancy i Steve Carell te najavljuju da je to urnebesna policijska parodija. Obećava to što je već naručena i druga sezona.

DIVORCE

Oni koji su voljeli Seks i grad, vjerojatno će voljeti i ovu seriju. HBO-ova serija kojoj se datum izlaska još uvijek ne zna, prati Sarah Jessicu Parker  koja je opet sama u New Yorku i prolazi kroz dugačak razvod i okreće novi list.

MARVEL'S MOST WANTED

Iako, je nama serija Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. bila poprilično dobra, vjerojatno gubitkom publike, dobiva spin-off. ABC u ovoj seriji odlučuje pratiti SHIELD-ov bračni par Mockingbird i Lance Huntera.

FULLER HOUSE

Popularna serija koja je i godinama nakon nastanka, na naše veselje ili žalost, bila reprizirana na nekim našim programima – dobiva odraslu inačicu. Da, dobro čitate 26. veljače Netflixova serija sa starom postavom (svima osim Olsenica) počet će se prikazivati.

THE GETDOWN

Kao da nam nije dosta, Netflix donosi  ni manje ni više nego glazbenu dramu smještenu u vrijeme 70-ih u New York. Ova serija, kojoj se ne zna točan datum izlaska, prati grupu tinejdžera koji pokušavaju sebe samoodržati na ulicama južnog Bronxa.

SHADOWHUNTERS

12. siječnja bi se trebala početi prikazivati ova serija koju izbacuje Freeform. Vrlo vjerojatno kao takva neće biti pretjerano popularna, kao što nije bila ni filmska adaptacija mladenačkih romana Instrumentarij smrtnika, no tko zna, možda slučajno oduševi.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR