LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NOVO POGLAVLJE

The Weeknd više neće biti The Weeknd, otkrio je pjevač

„I dalje želim ubiti The Weeknda. I hoću. Na kraju.”, rekao je pjevač.

„I dalje želim ubiti The Weeknda. I hoću. Na kraju.”, rekao je pjevač.

Kanadski pjevač Abel Tesfaye, poznatiji kao The Weeknd, za magazin W otkrio je kako će prestati koristiti ime The Weeknd i šokirao fanove.

Rekao je kako je trenutno na katarzičnom putovanju i kako je spreman zatvoriti poglavlje The Weeknda te dodao kako će album na kojem trenutno radi biti njegov zadnji album pod tim imenom.

No, fanovi mogu odahnuti jer to ne znači da će se pjevač prestati baviti glazbom.

- I dalje ću stvarati glazbu, možda kao Abel, možda kao The Weeknd. Ali i dalje želim ubiti The Weeknda. I hoću. Na kraju. Definitivno pokušavam skinuti tu kožu i ponovno se roditi, rekao je.


The Weeknd je jedan od najuspješnijih pjevača današnjice te je nedavno oborio rekord, postavši prvi glazbenik koji je prešao 100 milijuna slušatelja mjesečno na Spotifyju.

Neki su od njegovih najpoznatijih hitova Can't Feel My Face, Blinding Lights, Starboy, The Hills i još mnogi drugi, a nastupio je i na Superbowlu. 

Tenutno se okušava u glumačkim vodama te promovira nadolazeću seriju The Idol, koja će 4. lipnja biti prikazana na HBO-u, a već je postala kontroverzna. The Weeknd je također i izvršni producent serije, a šuška se kako će se uskoro naći i u prvoj filmskoj ulozi za film koji je i sam napisao.

 
FOTO: UNSPLASH