LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bajka braće Grimm u baletnom izdanju

Studentski.hr daruje najbržeg čitatelja ulaznicama za „Ivicu i Maricu”

Plesna priča o najpoznatijem bratu i sestri „Ivici i Marici” namijenjena je svim generacijama, a imate prilike pogledati ju u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Studentski.hr darovat će čitatelja s najbržim komentarom s dvije ulaznice i tako nekome osigurati dobar valentinovski provod!

Plesna priča o najpoznatijem bratu i sestri „Ivici i Marici” namijenjena je svim generacijama, a imate prilike pogledati ju u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Studentski.hr darovat će čitatelja s najbržim komentarom s dvije ulaznice i tako nekome osigurati dobar valentinovski provod!

Ivica i Marica bajka je svačijeg djetinjstva. Gotovo smo sigurni da ne postoji netko kome bajka nije ispričana ili ako je već došao u te godine, da ju sada ne prepričava dalje. Ponekad je lakše doživjeti bajku ako ju gledate, osobito ako je riječ o gledanju uživo, nego nečijim prepričavanjem. Ako ste nas pratili, već znate o čemu je riječ, ali ako vam je slučajno promaknulo, nećete ostati uskraćeni za prekrasnu plesnu priču prikazanu baletom na kojoj možete zahvaliti intendantu riječkog Kazališta Marinu Blaževiću, ravnateljici Baleta Maši Kolar, nagrađivanoj američkoj koreografkinji Gini Patterson te naravno riječkom Baletu u kojemu su se u glavnim ulogama Ivice i Marice našli Michele Pastorini i Maria del Mar Hernandez. O baletu koji prikazuje bajku braće Grimm u drugačijem izdanju možete više pročitati ovdje, a ako prije samog gledanja želite pročitati kakav dojam predstava ostavlja, kliknite na poveznicu

Ako nemate planova za Valentinovo i privlači vas ideja odlaska na balet, u raspored si zabilježite 19:30 jer tada počinje predstava. U slučaju da vam ne odgovara taj datum, ne morate se brinuti jer predstava igra i 15. veljače u 12 sati, 16. veljače u 19:30 te 17. veljače u 12 sati. Sve izvedbe, uključujući i valentinovsku, održat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, a ne na velikoj sceni u HNK.

IZVOR: Studentski.hr

Kada je riječ o repriznim predstavama, cijena ulaznice iznosi 70,00 kn s naglaskom na to da parovi plaćaju 1 ulaznicu, a jednu dobivaju gratis, dok solo gledatelji imaju 50% popusta. Studenti imaju popust od 40%, osim ako imaju prosjek 4.5 ili više kada je ulaznica besplatna. Popust od 40% vrijedi i za umirovljenike i vlasnike kartica Hrvatske glazbene mladeži (HGM). Nešto veći popust, koji iznosi 50%, imaju vlasnici iskaznice European Youth Card (EYCA), ISIC i Hostelling International, te vlasnici iskaznice AIESEC i udruge Erasmus Student Network Rijeka (ESN Rijeka).

Našeg najbržeg čitatelja darovat ćemo s dvije ulaznice za predstavu koja se odvija 14. veljače u 19:30. Sve što trebate učiniti jest biti brzi i u komentaru na Facebook objavi označiti osobu koju želite povesti na bajku Ivica i Marica braće Grimm koja je zaživjela u novom, drugačijem i inovativnom izrazu.  

FOTO: STUDENTSKI.HR