LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U kazalište vikendom

Što nas očekuje za vikend u Teatru i Studiju EXIT

I ovoga vikenda Teatar EXIT je za vas pripremio tri različita naslova na dvije lokacije.

I ovoga vikenda Teatar EXIT je za vas pripremio tri različita naslova na dvije lokacije.

U Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1 u petak 25. 3. u 19h i u subotu 26. 3. u 19h ne propustite pogledati monokomediju Susjed koja je nastala prema istoimenom romanu Marine Vujčić za koji je nagrađena nagradom V.B.Z.-a i Tisak Medije za najbolji roman 2015. godine.

Roman je za kazalište prilagodila Vesna Tominac Matačić koja ujedno i igra neupadljivu i usamljenu ženu čiji se život počinje mijenjati kada se u njezinoj glavi dogodi ljubav prema susjedu čije pozdrave krene tumačiti na sebi svojstven način.

– Jer ništa nije kao što se čini. Ništa i nitko. Susjedi pogotovo.U Teatru EXIT u petak 25.03. u 20h možete pogledati predstavu Realisti Jure Karasa u režiji Matka Raguža koja je, sudeći po reakcijama publike, Exitova nova hit predstava. U predstavi igraju Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović.

U subotu 26. 3. u 20h na repertoaru je nagrađivana predstava Pluća Duncana Macmillana u režiji Aide Bukvić i izvedbi Jadranke Đokić i Amara Bukvića. Pluća su duhovit, nepredvidljiv, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije koji na duhovit i uzbudljiv način propituje odnos ljubavi i ekologije.

Ulaznice su dostupne online na online platformi, sat vremena prije početka predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1) te na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) u petak i u subotu od 18 do 20h.

FOTO: PRESS