LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Cool tura konferencija

Stankica iz Gospodina Savršenog gostuje na Filozofskom fakultetu!

U petak, 10. lipnja na FFZG-u će se održati prvo izdanje Cool ture, kulturološke konferencije na kojoj će sudjelovati 13 predavača iz raznih područja.

U petak, 10. lipnja na FFZG-u će se održati prvo izdanje Cool ture, kulturološke konferencije na kojoj će sudjelovati 13 predavača iz raznih područja.

Ako ste se zapitali gdje biste mogli provesti petak, mi imamo rješenje!
 


VEZANO: Stankica Stojanović otkrila nam je kako pronaći svoj stil i dobro se obući u skladu sa studentskim budžetomKako na najbolji mogući način završiti radni tjedan, donose vam studenti zagrebačkog Ekonomskog fakulteta koji su u suradnji sa studentima Filozofskog fakulteta i Fakulteta političkih znanosti, organizirali prvo izdanje kulturološke konferencije pod nazivom Cool tura na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Konferencija Algebra MBA Poslovne škole i MIT-ja o inovacijama u poduzetništvuOvi studenti, ujedinjeni u Hrvatskoj akademskoj zajednici, odlučili su se opet pomaknuti granice te provesti zainteresirane na turu kroz umjetnost. Svojom upornošću, radom i trudom, uspjeli su dovesti neke od najvećih umjetnika i Zvijezda. Konferenciju će upotpuniti 13 predavača koji će podijeliti svoja iskustva, znanja, ali i savjete s mnogobrojnom skupinom zainteresiranih.

Konferencija je tematski podijeljena na 5 tematskih blokova u kojima će nastupiti slastičar i kuhari, pisac, stilisti i dizajneri, plesači i pjevači. Kako je online svijet zauzeo veliki dio naše svakodnevice, tako će se i ova konferencija prenositi i online putem YouTube kanala udruge kako bi omogućili što većem broju zainteresiranih sudjelovanje na konferenciji.

Marketing enigma: Brojna poznata imena okupila su se na EFZG-u


Moguće je i uživo sudjelovati te iz prve ruke čuti i vidjeti što imaju za reći naše Zvijezde poput Gorana Karana, Martine Tomčić, Ante Malića, Tomislava Marića, Hrvoja Koflina, Tvrtka Šakote, Petre Jelenić, Gabriele Pilić, Marka Mrkića, Stankice Stojanović, Ivane Jurić, Majde Postružin i Kristiana Novaka koji će svojim predavanjima i panelima pokušati približiti važnost kulturnog uzdizanja, osvijestiti o hrvatskoj kulturološkoj sceni, probuditi kreativnost i ambicioznost te potaknuti na pozitivnu promjenu u životu mladih!

Prijaviti se možete na poveznici, a sudjelovanje je besplatno. Po završetku konferencije svi će sudionici dobiti e-digitalnu potvrdu o sudjelovanju na istoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HAZef 🎓 (@hazef_zg)

Pripremite svoje kamere i podijelite svoju viziju boja Mediterana na studentskom fotonatječaju!


FOTO: INSTAGRAM / STUDENTSKI.HR EDIT