LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putovanje je znanje

Šesti festival putovanja ovaj četvrtak u Kinu Europa

Osim sajma studentskih poslova, druženja sa našim putopiscima, humanitarne prodaje i nagradne igre, održat će se razne tematske radionice.

Osim sajma studentskih poslova, druženja sa našim putopiscima, humanitarne prodaje i nagradne igre, održat će se razne tematske radionice.

Imamo pitanje za vas - što mi, studenti, radimo kako bismo proširili svoje znanje? Ovih dana vjerojatno manično učimo za kolokvije.

Međutim znamo da nije sve u knjigama. Najviše naučimo iz vlastitog iskustva pa stoga predlažemo da svoje znanje širite putovanjima! Kako? Nemate para, vremena, volje, suputnika? Udruga "Oko svijeta" pobrinula se za sve.

U četvrtak, 29. svibnja 2014., u Kinu Europa održava se VI. festival putovanja - "PUTOVANJE je ZNANJE". Počinje u 10 ujutro, a završava u 00:00, odnosno sljedeći dan u 05:00 ukoliko se odlučite pridružiti after partyju.

Festival putovanja je festival individualnih i avanturističkih putovanja. Cilj mu je predstaviti putovanje kao način za stjecanje novih znanja i potaknuti promjenu sustava vrijednosti tako da znanje učini našim najvažnijim resursom. Tako doprinosi konceptu "Hrvatska - zemlja znanja".

Na festivalu vas očekuje zaista mnogo toga. Osim sajma studentskih poslova, druženja s našim putopiscima, humanitarne prodaje i nagradne igre, održat će se razne tematske radionice. Na tim radionicama, između ostalog, možete saznati kako organizirati individualno putovanje, kako jeftino putovati, u kojim zemljama se možete besplatno smjestiti, kako putovati i volontirati... Neki od izlagača su Jungle tribe, ERASMUS, Volonterski Centar Zagreb i mnogi drugi.

Detaljan program i ostale zanimljivosti možete saznati i na službenoj stranici festivala PUTOVANJE je ZNANJE i na njihovom službenom Facebook eventu.

Kada ćemo putovati, ako ne sada dok smo studenti?!

FOTO: FACEBOOK