LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazališni projekt

Sanjam(o) predstavu u Gavelli!

U sklopu Gavelline daleKOVIDnice, a pod autorskim vodstvom Filipa Šovagovića, kreće projekt Sanjam(o) predstavu koji bi trebao dovesti i do izvedbe uživo.

U sklopu Gavelline daleKOVIDnice, a pod autorskim vodstvom Filipa Šovagovića, kreće projekt Sanjam(o) predstavu koji bi trebao dovesti i do izvedbe uživo.

U petak, 29. svibnja 2020, na 67. godišnjicu svojega osnivanja Gavella započinje s novim projektom pod nazivom Sanjam(o) predstavu. Dok čekaju sanaciju štete prouzrokovane potresom glumci ovoga kazališta rade i dalje. 
 

Projekt je ovo koji se odvija u sklopu Gavelline daleKOVIDnice, a pod autorskim vodstvom Filipa Šovagovića. Podijeljen je u tri faze: kratke snimljene scene s glumicama i glumcima Gavellina ansambla prikazivat će se na Youtube kanalu kazališta i na društvenim mrežama pet dana uzastopno. Prikazane će scene gledateljice i gledatelji moći komentirati i sugerirati nastavke odgovorom na pitanje Što će se dalje događati?. Na taj će način publika zajedno s kazališnim djelatnicima usmjeravati razvoj materijala i sustvarati ga. 


Prizore su snimili: Boris Svrtan, Bojana Gregorić Vejzović, Janko Rakoš, Ankica Dobrić, Sven Šestak, Enes Vejzović, Filip Križan, Ranko Zidarić, Jelena Miholjević, Anja Đurinović Rakočević, Tara Rosandić, Nikola Baće, Martina Čvek, Tena Nemet Brankov i Amar Bukvić.  


U Gavelli se nadaju da će ih ovako nastala cjelina dovesti i do izvedbe uživo, kad se za to stvore uvjeti. U parku, na terasi, u kazališnoj dvorani...

FOTO: GAVELLA