LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazba nema granice

Rujanfest otvaraju Željko Joksimović, Edo Maajka, Jala Brat & Buba Corelli i Jole; pogledajte što još donosi

Osim nastupa najvećih imena s domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu open-air pozornicu, najveću gastrozonu, stand up, Kvart fajt...

Osim nastupa najvećih imena s domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu open-air pozornicu, najveću gastrozonu, stand up, Kvart fajt...

Ovogodišnji je Rujanfest pod sloganom Pomakni svoje granice zabave pomaknuo i svoje granice organizacije! Uz već najavljene izvođače – Željka Joksimovića, Bajagu i Instruktore, Plavi Orkestar, Jolu, Maju Šuput, Željka Samardžića i Miroslava Ilića – na glavnoj će pozornici 13. rujna nastupiti Jala Brat & Buba Corelli, a 21. rujna zauzet će je ovogodišnji dobitnik Porina za pjesmu godine Petar Grašo, za čiji su nastup glasovali pratitelji Rujanfestovih službenih profila na društvenim mrežama!

Nova open-air glazbena pozornica – glazba nema granice

Osim nastupa najvećih imena s domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu open-air pozornicu na kojoj će nastupati Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – Ivana Banfić.

Posebna pozornica rezervirana je za DJ-e R'n'B i house glazbe, dok će dnevna pozornica ugostiti vrhunske bendove i DJ-e!

Hrana nema granice

Od 13. do 22. rujna zabava nema granice jer osim spektakularnih koncerata Rujanfest donosi i najveću gastrozonu, koja će se prostirati na čak 2500 m2! U gourmet zoni hrana nema granice jer posjetitelje podsjeća na neodoljive okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

Zabava nema granice uz poznate komičare i Kvart fajt

Dvanaesti Rujanfest upotpunit će ponudu zabavnog programa stand up nastupima poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajtom – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

Natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije

Osim na zabavu Rujanfest misli i na potporu lokalnoj zajednici. Upravo zato otvoren je natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije koja udrugama omogućava prodaju u zoni lunaparka bez plaćanja najma prostora ili drugih naknada. Prijaviti se mogu na info@rujanfest.com do 20. kolovoza u ponoć, a više o uvjetima prijave moguće je pročitati na službenim stranicama Rujanfesta.

Svoje iskustvo Rujanfesta podijelite ove godine na svim društvenim mrežama s hashtagovima #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!

FOTO: IZVAN FOKUSA