LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbene nagrade

Rock&Off: Glasuj za svog glazbenog favorita i osvoji vrijedne nagrade!

Glasovanjem za svog glazbenog favorita možeš osvojiti neku od vrijednih nagrada: PlayStation 5, put u Šibenik na SHIP festival, s uključenim hotelom za 2 osobe i još mnogo toga.

Glasovanjem za svog glazbenog favorita možeš osvojiti neku od vrijednih nagrada: PlayStation 5, put u Šibenik na SHIP festival, s uključenim hotelom za 2 osobe i još mnogo toga.

Dok traju završne pripreme za šesto po redu izdanje Rock&Off dodjele nagrada u Tvornici kulture, na stranicama partnera Iskona otvorio se poziv na online glasovanje za domaćeg izvođača godine po izboru publike.
 

Nominirani glazbenici


Iskon nagrada publike jedina je kategorija dodjele u kojoj odluku o pobjedniku ne donosi žiri, već svojim glasom participira svaki zaljubljenik u glazbu koji to želi. Ove godine za Iskon nagradu publike na Rock&Offu nominirani su: Baba Yaga, Groovetastic, Grše, IDEM, Klinika Denisa Kataneca, Let 3, M.O.R.T., Natali Dizdar, Nina Romić, PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, TV EYE, Zimizelen i Živa. Glasovanje će trajati do 2. veljače 2024. godine, do podneva.

Za nagradu publike možete glasovati ovdje

FOTO: Danijel Matkov/Unison/Cepelin mpe

 

„U izboru publike svake nam se godine priključi preko 10.000 glasača, zaljubljenika u dobru glazbu. Za nešto manje od dva tjedna znat ćemo što, uz novinarsko-urednički žiri, o najboljim izvođačima u 2023. godini misli i naša online glazbena publika. Konkurencija je jaka, kao i u svakoj kategoriji nagrade ove godine.” – poručili su iz Iskona, koji je generalni sponzor Rock&Offa od samog osnutka.

 

Iskon je krajem prošle godine u suradnji s organizatorima pokrenuo prvu besplatnu glazbenu videoteku Rock&Off na svojim TV platformama, a tu je i svježi projekt, Diskont, koji predstavlja domaće izvođače na TV-u i digitalnim platformama.

U kratkim live-nastupima izvođači ovdje odabiru omiljene stvari, favorite publike ili covere dragih im pjesama. Nakon premijere s Jonathanima, Diskontu se priključilo još 25 sjajnih izvođača, a dio nastupa već se može pogledati na Iskon.TV-u ili YouTubeu.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA