LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Knjižarski lanac Znanje

Otvaraju se nove knjižare u Zagrebu i Rijeci!

Povodom otvaranja posjetitelje očekuju i prigodni popusti.

Povodom otvaranja posjetitelje očekuju i prigodni popusti.

Nakon što je prije pet godina ponovno pokrenuo vlastitu knjižarsku mrežu u većim hrvatskim gradovima, knjižarski lanac Znanje 17. lipnja 2022. otvara vrata dvije nove knjižare, jedne u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, a druge u trgovačkom centru ZTC Rijeka.
 

Povodom otvaranja, knjigoljupce u novim knjižarama do 30. lipnja očekuje 25% popusta na cjelokupni asortiman iz naklada Znanje i Vorto Palabra, te na asortiman strane knjige.

 

Zagreb ostaje bez jedne od najvećih knjižara u centru grada


Nova knjižara Znanja u Zagrebu nalazi se u Frankopanskoj ulici na broju 5a, na samoj tramvajskoj stanici, a radit će od ponedjeljka do petka od 8 do 21 sat te subotom od 8 do 15 sati.

 

Knjižara Rijeka ZTC nalazi se na prvom katu u sklopu trgovačkog centra na lokaciji Zvonimirova 3, a radit će od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 21 sat.

Student otvorio 14. pitanje u Milijunašu: pogledajte točan odgovor!


 

U ponudi novih knjižara Znanje nalazi se odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice. Zaposlenici su ljubitelji i poznavatelji knjige pa će se, osim mnoštva kvalitetnih naslova, u Znanju lako pronaći i zainteresirani sugovornik koji će rado odgovoriti na pitanje, pružiti savjet i dati preporuku.

FOTO: PIXABAY