LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmske projekcije

Od akcije i trilera do komedije i SF-a: Na Ljetnoj pozornici Tuškanac za svakoga ponešto

„Špijun koji me napucao”, „Meg: Predator iz dubina”, „Nemilosrdni plišanci” i „Mračni umovi” novi su filmski naslovi na ovotjednom repertoaru Tuškanca.

„Špijun koji me napucao”, „Meg: Predator iz dubina”, „Nemilosrdni plišanci” i „Mračni umovi” novi su filmski naslovi na ovotjednom repertoaru Tuškanca.

Kraj kolovoza na Ljetnoj pozornici Tuškanac donosi malo više akcije i trilera, i to u dobroj kombinaciji s komedijom ili SF-om.

U utorak, 28. kolovoza, prikazuje se Špijun koji me napucao s Milom Kunis u glavnoj ulozi. Audrey i Morgan najbolje su prijateljice koje nevoljko postanu umiješane u međunarodnu zavjeru kada jedna od njih sazna da je muškarac koji ju je ostavio zapravo špijun.

Slijedi Meg: Predator iz dubina, a gledamo ga u srijedu, 29. kolovoza. Kada se međunarodni podvodni centar nađe na udaru nepoznate opasnosti, vodeći oceanograf poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Jason Statham) koji tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

Radnja filma Nemilosrdni plišanci, koji je na rasporedu u četvrtak, 30. kolovoza, smještena je u kriminalno podzemlje Los Angelesa u kojem lutke i ljudi žive zajedno, ali se lutke smatraju građanima drugog reda. Film je namijenjen starijima od 18 godina.

Petak 31. kolovoza rezervirajte za triler o tinejdžerima koji misteriozno počnu razvijati svoje snažne sposobnosti – Mračni umovi. Njegovi su producenti i producenti popularne serije Stranger Things i filmskog hita Arrival, a u subotu, 1. rujna, uživajte u novom nastavku filmskog hit-mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:00. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 19:30 po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

FOTO: VITAMIN C