LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ove godine dostupan svima

Ništa od ukrašenog Zrinjevca – More knjiga seli se online uz 40-ak besplatnih naslova

Iako se More knjiga ove godine neće održati na Zrinjevcu, održat će se virtualno, čime će biti dostupniji većem broju građana.

Iako se More knjiga ove godine neće održati na Zrinjevcu, održat će se virtualno, čime će biti dostupniji većem broju građana.

More knjiga ove će se godine zbog epidemiološke situacije održati virtualno umjesto na Zrinjevcu, pri čemu će svima, a ne samo Zagrepčanima, biti dostupne brojne zanimljive i zabavne aktivnosti, recepti za ljetne koktele, intervjui, predstavljanja knjiga i drugo.

Kako prenosi Tportal, ove će godine ljubitelji knjiga do 14. kolovoza moći virtualno uživati u novim naslovima, a dostupno će im biti čak više od 40 naslova za besplatno čitanje online.
– U dinamičnim književnim razgovorima predstavljeni su novi prijevodi literarnih klasika i hit-naslovi koje potpisuju slavni pisci J. R. R. Tolkien, Margaret Atwood, Stephen King i Douglas Adams. – ističu iz Lumena kako prenosi Tportal.
Organiziran je i nagradni natječaj u sklopu kojega sudionici mogu fotografirati čitateljsku oazu, nakon čega će žiri odabrati one najbolje, a pobjednici će dobiti književne novitete i ležaljku za čitanje dizajniranu prema idejama poznatih ilustratora knjiga. Poznati hrvatski ilustratori, među kojima su Dragan Kordić i Kaja Kajfež, oslikali su originalne ležaljke s temom knjiga i svijeta čitanja.
FOTO: UNSPLASH