LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbena industrija

„Music Hackathon“ najbolje rješenje aktualnog izazova nagrađuje odlaskom u Pariz

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, prijavite se za prvi „Music Hackathon“ do 7. prosinca.

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, prijavite se za prvi „Music Hackathon“ do 7. prosinca.

U tijeku su prijave za 1. Music Hackathon koji će se održati u subotu, 10. prosinca, od 9 do 22 sata, u HUB385 coworking prostoru u Zagrebu (Petračićeva 4). Riječ je o jedinstvenom događanju koje će na jednom mjestu okupiti glazbenike, autore, diskografe i producente s jedne te start-up sektor s druge strane, kako bi zajedničkim snagama riješili neke od aktualnih izazova glazbene industrije.

Događaj je nastao u suradnji portala Muzika.hr s Hrvatskim društvom skladatelja ZAMP, a partneri su Deezer, HUB385 i Iskon. Cilj je hakatona pokrenuti dijalog između različitih profesija radi aktivnog sudjelovanja u rješavanju problema glazbene industrije koristeći se tehnologijom na inovativne načine.

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, poput autora, izvođača, producenata, developera, dizajnera, kreatora strategija, growth hackera, business developera, content creatora – prijavite se na obrascu (kao dio tima ili individualno). Rok je za prijavu srijeda, 7. prosinca.

Svim sudionicima osiguran je udoban prostor, hrana, piće, brzi internet i podrška mentora. Najbolje rješenje osvaja put u Pariz za dvoje te posjet centrali Deezera, gdje će imati priliku upoznati ljude koji stoje iza ovog servisa te njihov način rada.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: FLICKR