LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija

KultAkt prima nove članove

Do 30. listopada u 23:59 zaprimaju se prijave za članstvo u KultAktu koji radi na ostvarenju vizije „kultura kao potreba za svakog čovjeka”.

Do 30. listopada u 23:59 zaprimaju se prijave za članstvo u KultAktu koji radi na ostvarenju vizije „kultura kao potreba za svakog čovjeka”.

Osječka udruga KultAkt prima nove članove. Uvjet je da imaju između 18 i 81 godine te da žele steći nova znanja i vještine i usavršiti one koje posjeduju.  
– Svaki član Udruge može očekivati realizaciju kreativnih ideja i sudjelovanje u raznovrsnim projektima u području kreativne i kulturne industrije. Pruža vam se mogućnost obogaćivanja kulturnih sadržaja grada te širenja znanja kroz različite edukacije. Naučit ćete kako funkcionira rad Udruge te ćete volonterski provoditi projekte, okušat ćete se u izradi budžeta za projekta te u komunikaciji sa sponzorima, donatorima i suradnicima. Možete usavršiti svoje vještine u području marketinga, medija i menadžmenta. – poručuju iz KultAkta
Dodaju da se radi u opuštenoj i ugodnoj atmosferi te da svi zajedno uče i dijele znanja i vještine. Zadaci se obavljaju samostalno, ali i timski, pri čemu uvijek postoji opcija obratiti se nekome za pomoć. 

KultAkt neprofitna je organizacija koja svoje članove usmjerava na organiziranje aktivnosti u svrhu ostvarenja vizije kultura kao potreba svakog čovjeka. Projekti su raznoliki i obuhvaćaju širok spektar tema. Neki su od najpoznatijih: Škola kulture, Dan kulturne raznolikosti, Kultura slobodnog vremena.

Prijave su otvorene do 30. listopada u 23:59, a vrše se ispunjavanjem prijavnice na poveznici. Potom stižu informacije o idućim koracima. 
FOTO: PINTEREST