LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmska umjetnost

Još kratko traju prijave na radionicu „Pisanje za film”

Naučite kako osmisliti i razraditi kvalitetan scenarij za film na besplatnoj online radionici „Pisanje za film”. Prijave se zaprimaju do 30. travnja.

Naučite kako osmisliti i razraditi kvalitetan scenarij za film na besplatnoj online radionici „Pisanje za film”. Prijave se zaprimaju do 30. travnja.

Ako ste obožavatelji filmske umjetnosti u toj mjeri da ste se i sami jednom htjeli okušati u osmišljavanju filma, razveselit će vas vijest da Kinoklub Zagreb nudi mogućnost besplatne napredne dvomjesečne radionice Pisanje za film

Radionica će se odvijati online – u svibnju i lipnju, a da biste mogli sudjelovati u njoj trebate poslati ideju za kratki film jednog od odabranih žanrova, te kratki esej u kojem se obrazlaže autorska intencija te tema, motivi i ciljevi filma. Svaki od dva tražena zadatka treba imati između 2000 i 3000 znakova uključujući razmake, iako se tolerira plus/minus 300 znakova.

Svoju prijavu trebate poslati na e-mail adresu visnja.pentic@gmail.com, adresu voditeljice Višnje Pentić Vukašinović, koja je završila studij komparativne književnosti i engleskog jezika. Voditeljica je, također, dobitnica raznih nagrada na području filmske umjetnosti, objavila je nekoliko eseja, a naučit će vas kako razvijati ideju s kojom ste se prijavili, kako razraditi postavke iz kojih možete napisati kvalitetan scenarij i još mnogo toga.

Prijave su produžene do 30. travnja, a više informacije možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY