LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova komedija

Jennifer Aniston kao bivša misica i samohrana majka Bucke

Komedija „Bucka” u kina stiže 24. siječnja. Priča prati bucmastu tinejdžericu Willowdean čija je majka Jennifer Aniston, bivša misica.

Komedija „Bucka” u kina stiže 24. siječnja. Priča prati bucmastu tinejdžericu Willowdean čija je majka Jennifer Aniston, bivša misica.

O glumici Jennifer Aniston zna se gotovo sve. Dovoljno je reći da je svoju najpoznatiju ulogu ostvarila u jednoj od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena Prijatelji. Ove godine stiže nam na velika platna, i to u hvaljenoj komediji Bucka u kojoj je ostvarila glavnu ulogu, a tumači bivšu misicu i samohranu majku koja se bavi organizacijom tradicionalnog izbora ljepote u svom gradiću.

Komedija Bucka u kina stiže u četvrtak, 24. siječnja. Priča prati bucmastu tinejdžericu Willowdean koju prijatelji zovu Will, a majka Bucka. Njezina majka (Aniston) bivša je misica čiji posao uključuje organizaciju lokalnog natjecanja za miss Blue Bonnet. U malom teksaškom gradu Will samouvjereno ignorira učestale komentare o svom fizičkom izgledu i opsesivno sluša pjesme Dolly Parton. Međutim, kada se iz inata odluči prijaviti na jedno od natjecanja u organizaciji svoje majke, njezin odvažan potez ohrabrit će i ostale natjecateljice da ju slijede te tako u potpunosti promijene svoj mali tradicionalni gradić.

Jennifer Aniston također je producentica filma, a jedna od najpoznatijih country pjevačica Dolly Parton upravo je njoj dopustila da za film iskoristi neke od njezinih hit-pjesama. Za film se također snimilo i šest originalnih singlova od kojih je jedan Girl in the Movies (čije su autorice Dolly Parton i Linda Perry) nominiran za nagradu Zlatni globus u kategoriji najbolje originalne pjesme. Zanimljiva je činjenica da su za vrijeme snimanja Aniston i Parton postale bliske prijateljice. Za potrebe filma snimile su čak i zajedničku pjesmu Push and Pull.

Bucku je režirala Anne Fletcher, inače najpoznatija po režiji filmova kao što su Step Up, Zauvijek djeveruša nikad nevjesta, Prisila na brak i Vruća potjera. Uz Aniston u filmu su uloge ostvarili Danielle MacDonald u naslovnoj ulozi te Harold Perrineau, Odeya Rush, Maddie Baillio, Georgie Flores i mnogi drugi. Pojavljuje se i Julie Murphy, inače autorica istoimene knjige po kojoj je film snimljen.

FOTO: DISCOVERY FILM