LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tvornica kulture

Groznica hip-hopa u Tvornici

Beogradski hip hop heroji Prti Bee Gee praćeni domaćim snagama, High5-om i Tiborom, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 14. ožujka.

Beogradski hip hop heroji Prti Bee Gee praćeni domaćim snagama, High5-om i Tiborom, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 14. ožujka.

Prti Bee Gee više ne treba posebno predstavljati, a i u prilog tome ide veliki hype koji se stvorio oko samog giga. Naime, u nepunih sat vremena od kreiranja Facebook inačice ovog eventa, broj ljudi koji je stisnuo “going” je dosegao brojku 160. Nije službeno dok nije rasprodano, ali uz ovako dobar support domaćih rap uzdanica, možemo očekivati kako će se za ovo gostovanje beogradskih gangsta repera tražiti karta više.

High5

High5 su mladi trap gospodari iz Zagreba. Žive taj yolo, jašu taj swag. Ustvari, žive sa starcima i idu na faks. Kad ne pune indekse potpisima, napune studio i stvaraju tvrdoću koja je tvrđa nego tvrdo č. Iza sebe imaju hrpu pjesama na internetu i nekoliko odrađenih nastupa. Trenutno pripremaju EP „triestri“ koji se svakoga časa sprema ugledati svjetlo dana, te nastup u Tvornici gdje će kao predgrupa Prti Bee Gee-u izdivljat i učinit da divljate. 


Tibor

Tibor, MC iz Zagreba, član Represija Team-a, a odnedavno i član Dregermajster Crew-a. Nema reperskog nadimka, iza sebe ima 3 EP-a, te projekte u sklopu Represije i Dregermajstera. Pjesme su mu zabavno-edukativnog karaktera, a u slobodno vrijeme hara i MC battle turnirima.

After

DJ Loc Dogg (yem) je za after pripremio set pun tvrde repčuge/trepčuge baš kao što to uvijek biva na "In Da Klub" programu, najtvrđem programu u gradu.

Ulaznice po cijeni od 35 kn već su u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. Ulaz na “In Da Klub”after party je 15kn.
Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
  • Aquarius CD shop, Varšavska 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Entrio