LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vikend idila za rasplesane partijanere

Glazbeni maraton Šuma na umu

Još jedno dvanaestosatno glazbeno putovanje u društvu Šuma na umu.

Još jedno dvanaestosatno glazbeno putovanje u društvu Šuma na umu.

U mršavom izboru zagrebačke zabave, kako to obično biva ljeti u našem glavnom gradu, ovaj vikend donosi jedno osvježenje. Neumorni plesači i vjerni partijaneri nadolazeće subote, 16. kolovoza, moći će uživati u još jednom glazbenom maratonskom putovanju.

Članovi inovativnog Šuma na umu svoju će publiku i ovaj vikend zabavljati već tradicionalnih dvanaest sati, ispunjenih nevjerojatnim mixevima uigranog glazbeno ljubavnog para DJane Sylph i DJ Gogoleska. Oni svojoj publici kao uvijek jamče dobru zabavu, a lokacija eventa je dobro znana – klub Gjuro2. Uz dobru volju od džentlmena se očekuje minimalan doprinos na ulazu dok su domaćini i ovaj put pripadnice ljepšeg spola odlučili počastiti free upadom.

Simboličan naziv Marathon vol.3 zaokružuje trilogiju glazbenih maratona Šuma na umu. Nakon ovog projekta slijedi Kupa Open Air III na kojem će Gogolesko i Sylph svoje glazbene snage odmjeriti s ostalim domaćim "majstorima" plesne glazbe na struju.

Kao što smo već pisali, Šum na umu prošli je mjesec održao prvi nastup otvorenog tipa kod Požege čiji uspjeh nije pokvarila ni kiša. Ovih je dana također ne nedostaje, no ono što se od svih ljubitelja odlične elektronske glazbe zahtijeva ovaj vikend velike su količine dobre volje i smijeha te tradicionalno ugodna obuća za ples do podneva. 

Vidimo se u Gjuri 2 malo prije ponoći!