LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Galerija na otvorenom

FOTO: Pogledajte prvo izdanje umjetničkog festivala Artupunktura u Zagrebu

Prvo izdanje nove kulturne platforme Artupunktura nudi puno sadžaja za sve ljubitelje umjetnosti i kulture.

Prvo izdanje nove kulturne platforme Artupunktura nudi puno sadžaja za sve ljubitelje umjetnosti i kulture.

O velikoj galeriji na otvorenom u Zagrebu pod nazivom Artupunktura već smo pisali. Riječ je o manifestaciji nastaloj u suradnji zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti i Turističke zajednice grada Zagreba.

Ideja manifestacije je napraviti platformu za kulturu i umjetnost koja će biti posebno događanje u jesenskom periodu, te će se njime zatvoriti cjelina postavljanjem jedne velike teme za svako godišnje doba.

Kulturne manifestacije i izložbe odvijaju se po cijelom širem centru grada, uz Meštrovićev paviljon, Britanski trg, Tehnički muzej i eksponate na otvorenom na Maksimirskoj i Ilici kao samo neke od lokacija. Puni popis lokacija možete pronaći na službenim stranicama manifestacije.

Također, organiziran je reli po galerijama – za skupljenih 10 naljepnica iz 10 galerija sudionici će dobiti simboličnu diplomu. Ulaz u galerije je besplatan od 17 sati, a radno vrijeme im je produženo do 22 sata.

Reli po galerijama traje do 19. rujna, a neke od izložbi i do 8. listopada. Kako to izgleda uživo pogledajte u galeriji.
FOTO: BORIS ABRAMOVIĆ