LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Impulse festival

Festival dobre glazbe i urbane kulture koji podupire i Sveučilište prebačen na jesen; ulaznice su u prodaji

Sedmo izdanje Impulse festivala odgođeno je za razdoblje od 13. do 19. studenog. U prodaji su festivalske ulaznice, a još je moguće ostvariti povrat novca za ulaznice kupljene za proljeće.

Sedmo izdanje Impulse festivala odgođeno je za razdoblje od 13. do 19. studenog. U prodaji su festivalske ulaznice, a još je moguće ostvariti povrat novca za ulaznice kupljene za proljeće.

Nakon odgode uobičajenoga proljetnog izdanja zbog situacije s koronavirusom, organizatori Impulse festivala najavljuju da će se ovogodišnje, sedmo izdanje održati u jesenjem tonu, odnosno od 13. do 19. studenog 2020. Sajam ploča, tribine, prezentacije, glazbeni osvrt, filmski segment, kao i neizostavni koncerti nastavit će svoju festivalsku misiju, promociju dobre glazbe i urbane kulture u Rijeci.

– Uz neizmjerno razumijevanje svih strana uključenih u realizaciju festivala, od već najavljenih umjetnika i izvođača, koje smo svega desetak dana prije početka programa bili primorani staviti na čekanje, do naše cijenjene publike, jeseni se okrećemo u mnogo optimističnijem tonu. Štoviše, udarničkom, jer će sedmi Impulse dobiti nove glazbene goste – više o svemu čim nam okolnosti dozvole. – poručuju. 

Novost su sedmog izdanja i festivalske ulaznice. Njihov je ograničen broj pušten u prodaju u sustavu Entrio s početnom cijenom od 200 kuna, koja vrijedi do 19. 7. Od 20. 7. do 1. 11. stajat će 255 kuna, a od 2. 11. do 12. 11. 2020. moći će se kupiti za 300 kuna. Studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci uz predočenje iksice i na dan programa plaćaju pretprodajnu cijenu. 

 

Povrat novca za sve kupljene ulaznice proljetnog izdanja moguće je ostvariti najkasnije do ponedjeljka, 1. 6. 2020, i to: za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online ili na jednom od prodajnih mjesta) isključivo preko e-adrese: reklamacije@entrio.hr te za hard copy ulaznice na prodajnom mjestu gdje su kupljene. Naravno, one vrijede i za nove datume. 


Impulse festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci i Zaklada Kultura nova. Za njegov vizualni identitet zaslužan je dizajnerski duo Radnja. Dodatne informacije, a uskoro i novosti, moguće je pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici.

FOTO: IMPULSE FESTIVAL / PR FOTO