LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uskoro u kinima

Daniel Radcliffe, zvijezda Harryja Pottera, u novoj akcijskoj komediji

Od 17. srpnja gledamo film koji je režirao Jason Lei Howden, a koji je, s Danielom Radcliffeom i Samarom Weaving u glavnim ulogama, već pobrao brojne pozitivne kritike.

Od 17. srpnja gledamo film koji je režirao Jason Lei Howden, a koji je, s Danielom Radcliffeom i Samarom Weaving u glavnim ulogama, već pobrao brojne pozitivne kritike.

Nakon što je ostavio fantastični svijet Harryja Pottera iza sebe, slavni britanski glumac Daniel Radcliffe vrlo brzo okrenuo se novim filmskim projektima koji nimalo ne nalikuju na priče o omiljenom mladom čarobnjaku. Jedan je od takvih i akcijska komedija Guns Akimbo u kojoj tumači ulogu Milesa, a koja je ispunjena spektakularnim akcijskim sekvencama u kojoj će uživati sve generacije gledatelja. Da se radi o uistinu jedinstvenom i kvalitetnom filmskom užitku, dokazuju i brojne pozitivne kritike koje je do danas pobrao, a mi ga od sljedećeg četvrtka, 17. rujna, konačno gledamo u svim kinima!

 

Miles je zaglavio na poslu koji ne voli, još je uvijek zaljubljen u svoju bivšu djevojku Novu. Ono što ne zna jest da banda imena Skizm organizira smrtonosno natjecanje u njegovom gradu u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milijunske publike koja natjecanje prati putem interneta. Ubrzo se nađe u igri, prisiljen boriti se kako bi preživio. U početku se Milesovo dugogodišnje iskustvo bježanja od vlastitih problema isplaćuje pa tako uspijeva nadmudriti svog prvog neprijatelja… Ali kada Nova biva oteta, mora konačno prestati s bježanjem, pobijediti vlastite strahove i boriti se za djevojku koju voli.

 

Film Guns Akimbo svoju inspiraciju neminovno crpi iz niza popularnih videoigara iz prvog lica (tzv. first person shooter), a prije svega iz videoigre Doom, koja je ujedno i popularizirala takvu vrstu kompjuterskih igrica. Pored Radcliffea u ovoj spektakularnoj akcijskoj komediji, glavnu ulogu tumači i Samara Weaving, televizijska glumica kojoj je nastup u ovom filmu označio dugoočekivani istup u filmske vode. Sama glumica toliko se unijela u lik Nix da je ponekad i nakon snimanja odlučila ostati u kostimu, a što joj je prema vlastitom priznanju u jednom od intervjua donijelo niz problema, uključujući i činjenicu da su je odbili poslužiti u nekoliko restorana u koje je ušla kako bi večerala.

 

Film je režirao Jason Lei Howden, koji je filmski zanat izučavao radeći na specijalnim efektima za trilogiju Hobit te na filmskim hitovima kao što su Prometej, Planet majmuna: Rat i Čovjek od čelika

FOTO: DISCOVERY