LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvedba mjuzikla u Domu sportova

Čaroliju brodvejske „Pepeljuge” prenosi talentirana glumačko-glazbena družina

Svjetski poznati brodvejski mjuzikl, svevremenska „Pepeljuga”, u hrvatskom izdanju odigrat će se 26. veljače u Domu sportova. Glumačku družinu predvode Kim Verson i Bojan Jambrošić.

Svjetski poznati brodvejski mjuzikl, svevremenska „Pepeljuga”, u hrvatskom izdanju odigrat će se 26. veljače u Domu sportova. Glumačku družinu predvode Kim Verson i Bojan Jambrošić.

Kim Verson i Bojan Jambrošić zadivljeni ljepotama zagrebačkog Gornjeg grada dočarali su ulomke iz jedne od najljepših bajki. Čarobni prizor na zagrebačkim ulicama uvod je u premijeru brodvejske adaptacije Pepeljuge koja će se odigrati u nedjelju 26. veljače u Domu sportova u 18 sati. Pepeljuga je zablistala u prekrasnoj vjenčanici koju je ekskluzivno dizajnirao eNVy room.

Glumački cast ove svevremenske bajke predvode predivna Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher. Talentiranu glumačko-glazbenu družinu čine još i Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy, Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj.

Američki mjuzikl, čiji je tekst i stihove napisao Oscar Hammerstein II., a glazbu Richard Rodgers, bazirana je na istoimenoj bajci. Svoju TV premijeru je doživio na američkom kanalu CBS prije 60 godina, u kojemu je glavnu ulogu tumačila Julie Andrews. Adaptiran je i za kazališne daske i to u mnogim verzijama, uključujući pantomimičarsku verziju na londonskom West Endu.

Za prijevod, adaptaciju teksta i pjesama zaslužan je Alen Đurica, dirigentica i asistentica redatelja je Iva Bardun, scenografiju potpisuje Nenad Marković, koreografiju i scenski pokret Manuela Svorcan, dok su za kostimografiju zaslužni Bane Dević, eNVy room i Mateja Mikovic. Svjetski poznati brodvejski mjuzikl u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad produkcijom i producentom Tadijom Kolovratom, dok režiju potpisuje Robert Bošković.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim.hr.

FOTO: BERISLAV TOMIČIĆ