LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija za knjigoljupce

Booksa „Najjeftinijim knjigama u gradu“ pomaže napuštenim životinjama

Booksa „Najjeftinijim knjigama u gradu“ pomaže udruzi Futura, daj šapu. Pridružite se akciji, pronađite nešto za sebe i pomozite napuštenim gradskim životinjama.

Booksa „Najjeftinijim knjigama u gradu“ pomaže udruzi Futura, daj šapu. Pridružite se akciji, pronađite nešto za sebe i pomozite napuštenim gradskim životinjama.

Svi vrlo dobro znamo da je prosinac mjesec darivanja i mjesec u kojemu se svi još više nego inače aktiviraju u pomaganju bližnjima i potrebitima, stoga smo tijekom adventa okruženi brojnim humanitarnim akcijama i događajima s različitim ciljevima. U tom je tonu i ove godine omiljeni književni klub Booksa odlučio organizirati božićno izdanje akcije Najjeftinije knjige u gradu te prikupljena sredstva donirati udruzi Futura, daj šapu i tako pomoći napuštenim gradskim životinjama.

Svi knjigoljupci, oni koji će to tek postati, kao i oni koji uživaju u kupnji i poklanjanju knjiga, 16. prosinca od 17 sati pa sve do 21 i 30 mogu doći u Booksu u Martićevu gdje će ih dočekati velik izbor naslova. Akcija funkcionira tako da posjetitelji ostave dobrotvorni prilog od 10 kuna te za sebe ili nekoga od bližnjih odaberu jedan naslov.

Futura je od vlastitih simpatizera dobila puno zanimljivih knjiga različitih žanrova pa ćete tako za sebe moći odabrati nešto od noviteta ili pak izvući koju knjigu iz naftalina. Ljubitelji književnosti na stranim jezicima doći će na svoje jer su u ponudi knjige na engleskom, njemačkom i švedskom jeziku. Osim knjiga, nudit će se i kalendari, raznovrsni nakit, umjetničke slike, a dostupan će biti i velik izbor filmova na DVD-ima.

Ako vam je gornja ponuda zazvučala izvrsno, u što ne sumnjamo, posjetite Booksu u petak, skratite muke po kupnji božićnih poklona ili darujte sami sebi štogod te pomozite napuštenim macama i psima.

FOTO: FLICKR