LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glas posjetitelja

Arheološki muzej pita posjetitelje što žele vidjeti u pretpovijesnoj zbirci

Iskažite svoje mišljenje i sudjelujte u kreiranju novog stalnog postava Pretpovijesne zbirke Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Iskažite svoje mišljenje i sudjelujte u kreiranju novog stalnog postava Pretpovijesne zbirke Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Zbog posljedica potresa 2020. godine Arheološki muzej u Zagrebu bio je prisiljen zatvoriti svoja vrata i okrenuti se sanaciji šteta.

Zbog toga je sada u izradi novi koncept za novi stalni postav Pretpovijesne zbirke koji se razrađuje prema suvremenim muzejskim standardima i, kako kažu, sa željom kreiranja cjelovite priče za sve kategorije posjetitelja Arheološkog muzeja.

Zato su odlučili ispitati mišljenje posjetitelja i uključiti ga u kreiranju novog stalnog postava Pretpovijesne zbirke. Svoje mišljenje možete iskazati u anketi na poveznici.

– Ovim putem pozivamo naše posjetitelje i sve zaljubljenike u muzeje da ispune online upitnik i sudjeluju u kreiranju novog stalnog postava Pretpovijesne zbirke. Upitnik se sastoji od 25 jednostavnih pitanja, a za njegovo ispunjavanje potrebno je izdvojiti samo dvije minute. – poručuju iz Arheološkog muzeja. 

FOTO: UNSPLASH