LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dobro došli u čaroliju zime

Želite drugačiju proslavu Nove? Zašto ne u gorskim predjelima?!

Želite nešto novo za ove blagdane? Pogledajte što buro247.hr bira između hrvatskih sela.

Želite nešto novo za ove blagdane? Pogledajte što buro247.hr bira između hrvatskih sela.

Želite drugačiji doček Nove? Zamislite mir i ljepotu prirode te osamu koju jamči planinski sklad.

Vodimo vas na putovanje iz mašte kroz četiri posebna kraja Hrvatske.

Planinska kuća, smještena na Žumberku, dio je istoimenog Parka prirode. Ugostiti može i do deset osoba, koje će za noćenje izdvojiti 750 kuna. Cijena se odnosi na najam cijele kuće, opremljene tradicijom, uz dašak modernog. 

Nadomak Zagreba s jedne, te morskog žala s druge strane, leži Čarobna koliba. U mjestu Hlevci i predjelu Ravne Gore, ova vila poziva osam avanturista koji vole uživati. Topli interijer nudi odmor, a pogled na sve strane zaustavlja dah. Kuća se iznajmljuje za 3000 eura po tjednu.

Sljedeće su po redu tri ljepotice - Iva, Ana i Eva, koje krase svoj kraj - Risnjak. Na samom ulasku u Nacionalni park, kuće Runolist idealne su za obitelj. Uz pet kreveta raspoređenih u dvije sobe, svaka kuća nudi i dodatan ležaj ili dječji krevetić. U sklopu velike okućnice nalazi se i zajednički roštilj, a u kući Iva možete iznajmiti sobe pojedinačno. U ovo doba godine, najam svake kuće stoji 99 eura po noćenju. Međutim, za novogodišnju je noć s vlasnicima potrebno dogovoriti cijenu. 

I za kraj - lički ambijent. Mjesto Frkašić ogrnuto je ličkom Plješivicom i polazište je mnogih avantura. Lička kuća Bornstein može primiti pet odraslih osoba, s time da su dostupni i trosjed u dnevnoj sobi, dva pomoćna ležaja te krevetić za dijete. Najam je dostupan na minimalno tri dana, a na ostanak od jednog tjedna ili više, jedno se noćenje dobiva gratis. Za trodnevni boravak u cijeloj kući treba izdvojiti 295 eura, a vaši će ljubimci s vama moći boraviti za dodatnih 10 eura po danu. 

Što još reći nego - iako su gore uvijek prekrasne, zimski su praznici posebno vrijeme za njihov obilazak. Nekada, kad ne možemo dočekati zimu, bolje joj je pohrliti ususret.

FOTO: HR.WIKIPEDIA.ORG