LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Događanja u udruzi CINAZ

Zadrane ovog tjedna očekuju igranje, učenje engleskog i izrada internetske stranice

Donosimo vam pregled ovotjednih događanja u udruzi CINAZ. Odaberite nešto za sebe i pridružite se ostalim mladim Zadranima!

Donosimo vam pregled ovotjednih događanja u udruzi CINAZ. Odaberite nešto za sebe i pridružite se ostalim mladim Zadranima!

U udruzi CINAZ ponovno se priprema bogat tjedni program. Mlade Zadrane očekuju Jezični kafe, Večer društvenih igara i radionica izrade internetskih stranica. Pridružite se, stoga, na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača.

Jezični kafe na rasporedu je u utorak, 17. siječnja, u 17:30 sati. Poradite na svom postojećem znanju engleskog jezika ili naučite nešto novo uz grickalice i napitke. Za sudjelovanje je potebno ispuniti prijavnicu do 10 sati ujutro na dan događaja. Stručna je voditeljica profesorica Valentina Grbić.

Tjedan se nastavlja igrom i zabavom u srijedu, 18. siječnja, u 17:30 sati. Pronađite vremena za opuštanje od svakodnevnih obaveza i briga uz popularne društvene igre i ugodnu atmosferu na Večeri društvenih igara. Pridružite se u Klubu mladih KLOOZ, u prostorijama udruge CINAZ.

Četvrtak i petak, 19. i 20. siječnja, u 18 sati rezervirajte za radionicu izrade internetske stranice. Besplatna dvodnevna edukacija u organizaciji Info centra za mlade Zadar pomoći će vam u stjecanju znanja o osnovnoj terminologiji i tehnologiji vezanoj za domene, hosting, servere, internetske stranice i cms. Voditelj je Daniel Franić. Predviđeno je trajanje dva sata, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na poveznici do srijede, 18. siječnja, u 18 sati.

FOTO: ANITA KLASNIĆ/STUDENTSKI.HR